BIST8.976,93%1,93
USD32.3291%0.11
EURO35,0906%0.06
ALTIN2.298,73%0.93
Spor

Muslera'dan sakatlık açıklaması

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera sahalara dönüşü tarihi hakkında açıklamalarda bulundu. Sakatlığı nedeniyle uzun bir süre daha forma giyemeyeceğini belirten deneyimli kaleci, "Kesin bir süre vermek zor çünkü her şey kendimi nasıl hissedeceğime bağlı olacak.'' dedi.

Abone OlGoogle News
28 Ağustos 2020 00:17

Geçen sezon Galatasaray'ın deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynadığı maçta ayağı kırılan Muslera, beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Uruguaylı kaleci, ''Sahalara ne zaman döneceksin?'' sorusuna, ''Her şey biyolojik ilerlemeye bağlı durumda. Aynı sakatlığı yaşayan diğer oyunculara baktığımızda az çok 6 aylık bir süre içerisinde iyileştiklerini görüyoruz. Kesin bir süre vermek zor çünkü her şey kendimi nasıl hissedeceğime bağlı olacak.'' yanıtını verdi.

Muslera sakatlandığı anı ise şu sözlerle anlattı; Gerçek şu ki; o anları nasıl geçireceğimi bilemedim. Çok fazla bir acı hissetmedim. O anda neler olduğunu biliyordum. O kadar acı hissetmedim ama sonrasında zaman geçince bir kırık oluştuğunu anladım. Oynayamamak üzüntü verdi. Ambulansın sahaya geç gelmesi normal bir durum değildi. Bana olan şey bu oyunda komplike bir durum. Sahada bu kadar uzun süre tedavi görmek bana üzüntü verdi.

Tecrübeli kaleci, kariyerini Galatasaray'da bitirmek istediğini söyledi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar