BIST9.088,96%0,10
USD32.3712%0.08
EURO34,9499%-0.19
ALTIN2.325,53%0.22
Spor

Terim forvet kararını verdi

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Trabzonspor maçında sahaya süreceği 11 de aradığı forveti buldu. Sakatlıkları bulunan Falcao ve Andone ile birlikte cezalı Adem Büyük ve kulübü Monaco'ya dönen Onyekuru'dan yararlanamayacak olan deneyimli çalıştırıcı Emre Akbaba'yı ileri uçta oynatmayı planlıyor.

Abone OlGoogle News
04 Temmuz 2020 23:16

Sakatlık ve cezalı oyuncuların fazla olması nedeniyle Trabzonspor maçı öncesinde kadro kurmakta zorlanan Fatih Terim, forvet kararını verdi. Radamel Falcao ve Florin Andone'nin sakat olması nedeniyle deneyimli hocanın ilk tercihi Adem Büyük olacaktı fakat tecrübeli futbolcu sarı kart cezası nedeniyle maç kadrosunda yer almayacak.

Henry Onyekuru'nun Monaco'ya dönmesi sonrası alternatifleri azalan Terim, Emre Akbaba'ya 'hazır ol' emri verdi. Başakşehir maçında gol bulan Emre, Trabzonspor mücadelesinde Galatasaray'ın gol silahı olacak.

Adem Büyük cezasını tamamlıyor

Çaykur Rizespor maçında gördüğü sarı kartla önce sarı kart cezalısı olan Adem, sonrasında gördüğü ve 3 maç cezadan sonra 2 maça düşen kırmızı kart cezasını tamamladı. Deneyimli golcü Trabzonspor maçında da sarı kart cezasını tamamlayacak.

Kaynak: Fanatik

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar