BIST10.891,42%0,18
USD32.9477%35.7487
EURO35,7982%42.3152
ALTIN2.529,05%0.85
Spor

Aziz Yıldırım, yeniden aday

Fenerbahçe merak edilen soru cevabını buldu. Son kararı merakla beklenen Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına aday olacak.

Abone OlGoogle News
14 Mayıs 2024 10:36

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, başkan adaylarından Saadettin Saran'la yaptığı görüşme sonrası yeniden başkanlığa aday olma kararı aldı.

Sarı-lacivertlilerin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın ise aday olup olmayacağına dair vereceği karar merak konusu olmuştu. Son kararını veren Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına aday olma kararı aldı. 

Başarısız geçen 6 yılın ardından böyle bir karar aldığını belirten Aziz Yıldırım, verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

"Kimseyle kavga etmeden, şampiyonluk istiyoruz"

Aday olmamın sebebi, bu süreçte olumlu olumsuz olayları görmek, bu süreçte neleri yanlış yaptığımızı görmek ve bunun üzerine bir karar vermekti. Kimseyle kavga etmeden, camiayı birleştirerek, bu güç birliğiyle şampiyon olmak.

Artık Fenerbahçe'nin bu saatten sonra 'bizim çocuğumuz' dediği isimlerle devam etme lüksü yoktur. Büyük isimlerle yola devam etmelidir.

Fenerbahçe artık büyük hocalarla büyük takımlarla mücadele etmelidir. Avrupa'da da en azından final oynamalıdır.

"Kazanırsam, Mourinho'ya takımın başına geçmesini teklif ettim"

Geçen hafta Mourinho ile görüştüm, beni samimi bir şekilde dinledi. Fenerbahçe'nin sana ihtiyacı var. Senin de Fenerbahçe'ye ihtiyacın var. Porto'da yaptığın çıkışı Fenerbahçe'de de yapabilirsin dedim. Büyük ihtimalle kazanırsam, Mourinho'yu getireceğim.

"Ne kadar oyuncu isterse alacağız"

Jose Mourinho, Konyaspor - Fenerbahçe maçını canlı izlediğini söyledi bana. Orada gördüklerini ifade etti. Memnuniyet duyduk. Kendisi de çalışıyor. Ne kadar oyuncu isterse alacağız.

Kadıköy'de Aziz Yıldırım sesleri

Fenerbahçe tribünleri, Kayserispor maçının 75. dakikasından itibaren "Yönetim istifa" ve "Ali Koç istifa" şeklinde sloganlar attı.

Yönetimi istifaya davet eden sarı-lacivertli taraftarlar, bir süre de eski başkan Aziz Yıldırım lehine tempo tuttu.

Ali Koç yeniden aday

Daha önce adaylığı konusunda kesin bir karar veremeyen Ali Koç, Sadettin Saran ile yaptığı görüşmenin ardından 1 dönem daha aday olma kararı almıştı. Sadettin Saran da Ali Koç lehine çekilme kararı almıştı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar