BIST9.645,02%-0,50
USD32.5505%-0.01
EURO34,8974%0.10
ALTIN2.430,19%0.00
Spor

Trabzonspor taraftarlarından Yenikapı’da şampiyonluk coşkusu! Dikkat çeken Fenerbahçe çağrısı

Trabzonspor’un 38 yıl aradan sonra gelen yedinci şampiyonluğu İstanbul’da Yenikapı Etkinlik Alanı’nda bordo mavili kulübün taraftarlarınca coşkuyla kutlanıyor. Öte yandan taraftarlar, “Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray şampiyon olursa onlar da Trabzon'da kutlayabilir. Buyursunlar gelsinler” diyerek sağduyu çağrısında bulundu.

Abone OlGoogle News
08 Mayıs 2022 17:42

Trabzonspor 7'nci şampiyonluğunu kutluyor.

38 yıl aradan sonra Süper Lig'de bu sezonun bitimine 3 hafta kala mutlu sona ulaşan Trabzonspor'da taraftarlar şampiyonluğu kutlamaya devam ediyor.

Gurbetçi Gençler ile Trabzon Dernekler Federasyonu ve bünyesindeki sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla Yenikapı Etkinlik Alanı'nda toplanan Bordo mavili taraftarlar şampiyonluğu doyasıya kutluyor.

7'den 70'e tüm Trabzonsporlular akın akın geliyor

Sanatçıların da sahne aldığı Yenikapı Etkinlik Alanı'na formasını giyerek gelen 7'den 70'e Trabzonsporlular arasında yurt dışından katılanlar, ailesi ile gelenler ve engelliler de yer aldı.

Trabzonsporlu taraftarlardan sağduyu çağrısı

İstanbul Yenikapı'da şampiyonluğu kutlayan taraftarlar mutluluklarını dile getirirken, bundan sonra Trabzonspor'dan daha sıklıkla şampiyonluk beklediklerini, bunun için artık önlerinin açık olduğunu ifade ettiler.

Bordo mavi renklere gönül verenler, "Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray şampiyon olursa onlar da Trabzon'da kutlayabilir. Buyursunlar gelsinler. Hepimiz biriz, kardeşiz, biz ayrım yapmıyoruz" şeklinde konuştular.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar