BIST9.860,84%1,48
USD32.5893%0.16
EURO35,0345%0.18
ALTIN2.460,73%1.01
Spor

Yuri Alberto Fenerbahçe'de mi?

Santos'un gelecek vaadeden futbolcusu Yuri Alberto'nun kulübüyle yeni sözleşme imzalamaması üzerine Brezilya basını futbolcunun Fenerbahçe ile anlaşmış olabileceğini öne sürdü.

Abone OlGoogle News
27 Mayıs 2020 13:46

Yeni sezon için bonservissiz ve genç oyunculara yönelen Fenerbahçe, bu doğrultuda belirlediği hedeflerden Santos forması giyen Yuri Alberto'nun transferini bitirebilir. 

UOL'un haberine göre sözleşmesi 31 Temmuz'da bitecek oyuncu için takımı Santos, 15 Mayıs'ta yeni bir sözleşme teklifinde bulunurken bunu federasyon kayıtlarına da geçirdi. Santos, 18 yaşındaki oyuncusuna yaptığı teklifin kayıtlara geçmesini ve olası transfer adına kendilerine öncelik kazandırmasını talep etti. 

Fakat sözleşmesi 31 Temmuz'da bitecek oyuncunun şu an için başka bir takımla ön sözleşme yapmış olabileceği belirtilirken kendisine Avrupa'dan ilgi gösteren ekibin Fenerbahçe olduğu aktarıldı. 

Uzun bir süredir Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan 18 yaşındaki forvetin, henüz takımı ile sözleşme imzalamamış olması yaz aylarında Sarı-Lacivertliler'e transfer olacağı iddialarını güçlendirdi. 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar