BIST9.915,62%2,05
USD32.509%-0.09
EURO34,7760%-0.56
ALTIN2.438,67%0.10
Siyaset

Sebebi belli oldu! FETÖ elebaşı Gülen, Kılıçdaroğlu’na neden ‘Çilingiroğlu’ dedi?

2014 yılında attığı bir tweette FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in neden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na “çilingiroğlu” dediğini yeniden gündeme taşıyan Gazeteci Yazar Hüseyin Gülerce, yaptığı son paylaşımında da bunun nedeninin ortaya çıktığını belirtti.

Abone OlGoogle News
17 Ekim 2021 16:45

Gazeteci Yazar Hüseyin Gülerce, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na neden 'Çilingiroğlu' dediğini açıkladı.

Kılıçdaroğlu’ndan bürokratlara tehditler

Türkiye'yi dünya kamuoyu önünde kötü göstermek ve içeride de bir iç karışıklığa neden olmak için elinden geleni yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun skandal açıklamalarının ardı arkası kesilmiyor.

Kılıçdaroğlu son olarak, Twitter hesabından yayınladığı video ile bürokratlara çağrıda bulunmuş ve 18 Ekim itibarıyla sözde "illegal emirlere uyan memurların da" iktidar değişikliği halinde sorumlu tutulacağını savunarak "Emir almıştım diyerek bu kirli işlerden sıyrılamazsınız. Size kanun dışı her ne yaptırılıyorsa, Pazartesi itibarıyla durun" demişti.

FETÖ elebaşı Gülen, Kılıçdaroğlu'na neden 'Çilingiroğlu' dedi?

Gazeteci Yazar Hüseyin Gülerce ise FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na neden 'Çilingiroğlu' dediğini açıkladı.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Gülerce "Daha önce demiştim... 20 Aralık 2014’te attığım twitte, Fetullah Gülen’in Kılıçdaroğlu için “Çilingiroğlu” dediğini açıklamıştım. Neden böyle dediği şimdi anlaşılıyor. Meğer Türkiye’ye zarar verecek bütün kapıları açmak için Kılıçdaroğlu’nu kullanmayı hesaplamışlar…" ifadelerine yer verdi.

 

(Kaynak: yeniakit.com.tr)

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar