BIST10.336,50%0,68
USD32.2747%0.03
EURO34,6880%-0.07
ALTIN2.403,33%0.12
Siyaset

Kılıçdaroğlu yumurtladı, Nagehan Alçı tasdikledi! “2023 seçimleri öncesi kan dökülebilir”

CHP liderinin dün ortaya attığı, “Siyasi suikastlar olabilir” iddiası konuşulmaya devam ederken, Nagehan Alçı da “2023 seçimleri öncesi kan akabilir” çıkışında bulundu.

Abone OlGoogle News
08 Ekim 2021 15:58

Bir süredir "Cumhurbaşkanı sistemi değişmeli, Cumhurbaşkanı yetkisiz ve bütçesiz olmalı" yazıları yazan Nagehan Alçı'dan olay açıklamalarda bulundu.

23 Haziran 2023 seçimlerinin 'kaybet kaybet' seçimi olacağını iddia eden Nagehan Alçı, "Kan akabilir, sokaklardaki gerilimi kontrol edemezsiniz" dedi...

Kılıçdaroğlu yumurtladı, Nagehan Alçı tasdikledi

Afganistan gezisinin ardından "cumhurbaşkanlığı sisteminden vazgeçilmeli", "cumhurbaşkanı tam yetkisiz ve sembolik olmalı", "cumhurbaşkanı Çankaya'ya taşınmalı ve bütçesi çok kısıtlı olmalı" yazıları yazmaya başlayan Nagehan Alçı'dan, "2023 seçimleri öncesi kan akabilir" çıkışı geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da dün "Siyasi suikastlar olabilir" iddiasında bulunmuştu.

“Kan akabilir, tansiyon çok yükselir”

Haber Global yayınında konuşan Nagehan Alçı, "2023 seçimleri 'kazan-kaybet' seçimi olmayacak. Kim kazanırsa kazansın. Bana diyorlar ki 'muhalefet kazanacak onun için dönüyorsun' diyorlar. 2023 seçimleri 'kaybet-kaybet' seçimi olacak. Kan akabilir, tansiyon çok yükselir, sokaklardaki gerilimi kontrol edemezsiniz. Bunun sorumlusu hepimiz oluruz. Onun için iktidar ve muhalefete seçimler öncesinde bir orta yol bulup sistemi değiştirmeleri çağrısında bulunuyorum, hatta yalvarıyorum" diye konuştu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar