BIST9.915,62%2,05
USD32.509%-0.09
EURO34,7760%-0.56
ALTIN2.438,67%0.10
Siyaset

Hizmetlerden bihaber Kılıçdaroğlu yine uçtu: Bir yıl içinde siyaseti bırakırım

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Yirmi yıldır yurt sorununu çözemediler. Kırklareli'nden bütün Türkiye'ye sesleniyorum, yirmi yıl değil bir yıl içinde yurt sorununu çözmezsem siyaseti bırakacağım" dedi.

Abone OlGoogle News
16 Eylül 2021 16:13

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kırklareli'nde bir düğün salonunda muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kanaat önderleri ile bir araya geldi.

Burada konuşan Kılıçdaroğlu, tüm ülkenin mutlu ve beraber olması halinde millet olunacağını söyledi. Türkiye'de milletin sorunlar altında ezildiğini ileri süren Kılıçdaroğlu, AK Parti hükümetlerinin yurt sorununu da çözemediğini iddia etmekten de geri durmadı.

“Bir yıl içinde yurt sorununu çözmezsem siyaseti bırakacağım”

Kılıçdaroğlu, Türkiye'de okulların açıldığını ancak hala derslik ihtiyacının olduğunu iddia ederek, hezeyanlarını şöyle sürdürdü:

"Üniversiteler açıldı, yurt sorunumuz var. Üniversiteyi kazanıyor, kızımız, oğlumuz. Hepimizde bir sevinç var. Üniversiteye göndereceğiz, ikinci bir sefer dert başlıyor. Bu çocuk nerede kalacak? Yirmi yıldır yurt sorununu çözemediler."

Koronavirüs döneminde hastaların barınması için kullanılan, öğrencilere adeta otel konforunda hizmet veren yurtlarla ilgili sorun olduğunu iddia eden Kılıçdaroğlu, “Kırklareli'nden bütün Türkiye'ye sesleniyorum, yirmi yıl değil, bir yıl içinde yurt sorununu çözmezsem siyaseti bırakacağım.” sözleriyle şov yaptı.

Yurtlarda internetin olmadığını sanıyor

Partisinin adında “halk” taşıyan anca halktan da bir o kadar uzak olan Kılıçdaroğlu, yurtlarda internet erişiminin var olduğunu bilmeden akıl almaz sözler sarf etti. “Yurt sorununa” dem vuran Kılıçdaroğlu, “Sıcak su, soğuk su, geniş bant internet erişimi. Gençlerimiz Türkiye'nin geleceği, onlar ne kadar iyi yetişirse, eğitim alırsa Türkiye o kadar büyüyecek. Siz onları pahalı yere mahkum ediyorsunuz.” hezeyanında bulundu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar