BIST9.716,77%-0,05
USD32.4798%-0.27
EURO34,9261%0.21
ALTIN2.436,19%0.54
Siyaset

Karamollaoğlu’ndan dikkat çeken “11 Eylül saldırısı” açıklaması: Ahmaksınız

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, ABD eliyle gerçekleştirilen “11 Eylül saldırılarına” ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulunarak, ahmak olduğunu belirttiği ABD’nin dünyayı da ahmak yerine koyma hakkına sahip olmadığını söyledi.

Abone OlGoogle News
12 Eylül 2021 17:19

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Edirne'de bir tesiste düzenlenen partisinin 7. olağan il kongresinde açıklamalarda bulundu.

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, ABD tiyatrosu “11 Eylül saldırılarına” da değindi. Sözde saldırıların ABD istihbaratı tarafından planlandığını belirten Karamollaoğlu, “Affedersin ama sen ahmak olabilirsin de bütün dünyayı ahmak yerine koyma hakkına sahip değilsin.” dedi.

 

“ABD istihbaratı tarafından planlandı”

Karamollaoğlu, ABD’deki 11 Eylül tiyatrosuna değindiği açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“Saldırının teröristler tarafından değil, ABD istihbaratı tarafından planlandı. Kim yapmış bunu? Müslümanlar, uçakları kaçırmışlar, 400-500 kilometre öteden gelmişler kulelere saldırmışlar. O kulelerin tamamı olduğu yere çökmüş.

“Sen ahmak olabilirsin ama…”

Pentagon'a saldırmışlar, bir bölümünü muaf etmişler. Affedersin ama sen ahmak olabilirsin de bütün dünyayı ahmak yerine koyma hakkına sahip değilsin. Nasıl olur da bir kule uçak çarptı diye kendi temelleri üzerine çöker. Sadece patlayıcıların senkronize olarak patlatılması neticesinde o kuleler çöktü. Dünya aptal değil, ama ABD'yi yönetenler aptallık numarasına yatıyor. Bu kadar ahlaksız insanların hakim olduğu bir dünyada huzur ve barış olmaz.”

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar