BIST9.880,67%1,69
USD32.4392%-0.30
EURO34,8248%-0.42
ALTIN2.445,97%0.40
Siyaset

Erdoğan’ın sözleri Kılıçdaroğlu’na ağır geldi! Apar topar telefonuna sarıldı

Hükümet karşıtlığında düşman çatlatan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koronavirüsle mücadelede duyurduğu yeni normalleşmedeki “müzik sınırlaması” kararına da yine bir kulp buldu. Kılıçdaroğlu, söz konusu kararın ideolojik olduğunu savunarak sözü yine erken seçime getirdi.

Abone OlGoogle News
21 Haziran 2021 21:30

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak yeni normalleşme kararlarını açıkladı.

Erdoğan’a çatacak bahane arıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Müzikle ilgili sınırlamayı 24.00'e çekiyoruz. Gece Kusura bakmasınlar çünkü kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok" ifadelerine tepki gösterdi.

Kabine toplantısının ardından yeni normalleşme kararlarını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Temmuz itibarıyla müzikli mekanlardaki sınırlamanın 24.00'e çekildiğini belirtti.

"Yasaklar ideolojik"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Müzikle ilgili sınırlamayı 24.00'e çekiyoruz. Gece Kusura bakmasınlar çünkü kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok" ifadelerine tepki gösteren Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Beyefendi müzik yasağını gece 24'e çekiyoruz, kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok demiş. Yasaklar ideolojik diyoruz baştan beri. Erdoğan; rahatsızlıktan bahsedeceksen, ülke senden rahatsız, ona ne yapacaksın? Seçimden kaçmak dışında bir şey geliyorsa aklına, haber ver. Trollerine mangalda kül bıraktırmıyorsun sosyal medyada ama konu seçime gelince, yerinde yeller esiyor" hezeyanında bulunarak kuru gürültü tepkisini yine her zaman olduğu gibi erken seçime getirdi.

 
 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar