BIST9.716,77%-0,05
USD32.4899%-0.24
EURO34,9278%0.21
ALTIN2.438,48%0.63
Siyaset

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl, canlı yayından ağlayarak ayrıldı! "Benim suçum ne?"

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın 'Hiç Oldum' adlı türküsüne enstrüman ile eşlik eden sanatçı Erkan Oğur'un maruz kaldığı linç kampanyasına benzer bir girişimi geçmişte yaşayan sanatçı Yavuz Bingöl, katıldığı canlı yayında "Benim suçum ne?" diye sordu. Ünlü sanatçı, yaşadığı travmanın etkisiyle sözlerini tamamlayamadan canlı yayından ayrıldı.

Abone OlGoogle News
21 Nisan 2021 00:14

akittv.com.tr

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın türküsüne eşlik eden sanatçı Erkan Oğur'un lince maruz kalması ile ilgili olarak CNN Türk ekranlarına konuk oldu.

Başak Şengül'ün sunduğu programa telefonla bağlanan Bingöl, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte söylediği bir türkü nedeniyle geçmişte yaşadığı linci anlatırken duygu dolu anlar yaşadı.

Programda, geçmişte yaşadığı sosyal linci aktaran Bingöl, "Bu ülkenin cumhurbaşkanıyla bir resepsiyonda rast geldim, 'Burası Muş'tur, yolu yokuştur' türküsünü söyledik. Bir türkü söyledik diye bana yapılmadık kalmadı. Tehditler, aileme hakaretler... Sonra ne oldu? Bu iktidarın beğendiğim ya da beğenmediğim taraflarıyla ilgili bir röportaj vermiştim Ahmet Hakan'a. Bu iki şeyden dolayı bana yapılmadık şey kalmadı. Peki, ben ne yapmışım arkadaş? Bir tane türkü söylemişim. İçinden çıktığım halk beni yandaş yapmış, yalaka yapmış. Güçleri yetmedi. Beni parçalamaya çalıştılar. Ben sadece Sayın Cumhurbaşkanımızla da yan yana gelmedim, Süleyman Demirel ile de yan yana geldim, (Bülent) Ecevit benim dizilerimin hayranıydı, onunla da yan yana geldim. O anda yanında ben vardım, bu suç mu ya?" ifadelerini kullandı.

Bingöl, programın konuklarından Halk Tv eski Genel Müdürü Şaban Sevinç'e yönelik olarak, "Şaban bey ben de size soruyorum, ben ne yapmışım söyler misiniz bana?" diye sordu. 

Sevinç'in ardından tekrar konuşan Bingöl, sözlerini tamamlayamadan canlı yayından ağlayarak ayrıldı.

Bingöl'ün telefonu bir anda kapatarak canlı yayından ayrılması, konuklar arasında üzüntüye neden oldu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar