BIST9.722,09%0,80
USD32.5608%0.02
EURO34,8590%-0.01
ALTIN2.427,28%-0.12
Siyaset

Sonunda muradına erdi! LGBT’de Kılıçdaroğlu dönemi resmen başladı

Genel başkanlığını yaptığı CHP’yi de işin içine katarak LGBT sapkınlığına her türlü fırsatı veren, onlara desteğini esirgemeyen Kemal Kılıçdaroğlu muradına erdi. Kılıçdaroğlu, bir televizyon programında sapkınların yalakalığını yaptığı için LGBT’nin fahri üyesi yapıldı.

Abone OlGoogle News
12 Nisan 2021 17:33

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi önünde 13 kişilik bir ekipten oluşan LGBT (Lezbiyen, Gay, Biseksüel, Trans) üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Fahri LGBT üyesi yaptıklarını duyurdu.

Yalakalık diyeti ödendi

CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin Genel Merkezi önünde basın açıklamasında bulunan 13 kişilik LGBT üyesi grup tarafından LGBT üyesi yapıldı. LGBT Ankara Sözcüsü Beray Göksu, bir televizyon programında LGBT haklarını savunduğu için kendisine teşekkür ederek, LGBT’ye fahri üye yapıldığını duyurdu.

“Biz de vergimizi ödüyoruz”

Sözcü Beray Göksu ayrıca LGBT’lilerin de diğer her insan gibi vergi ödediklerini belirterek kendilerinin öteki olmadığını, toplumda yerleri olduğuna vurgu yaptı. Sözcü Göksu, ayrıca İstanbul Sözleşmesi’nin de önemine değindi.

Kılıçdaroğlu, sapkınlığın Türk aile yapısını bozmadığını ileri sürdü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta HaberGlobal kanalında katıldığı Buket Aydın'ın programında "LGBTİ Türk aile yapısını bozuyor mu?" sorusuna, "Hayır efendim ilgisi yok. Türk aile yapısını niye bozsun?" diyerek sapkınlığa kol kanat gerip meşrulaştırma girişiminde bulunmuştu.

Kılıçdaroğlu, bu soru karşısında insanların özgürlüğüne saygı duyulması gerektiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu, "Hayır efendim ilgisi yok. LGBTİ Türk aile yapısını niye bozsun? İnsanların yaşama şeklini siyasete alet etmem. İnsanların özgürlüğüne, inancına, saygı duymak zorundayız." dedi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar