BIST9.679,80%-1,37
USD32.4432%0.04
EURO34,4604%-0.02
ALTIN2.474,94%-0.33
Siyaset

Faik Öztrak salladı, Ömer Çelik gelişine çaktı: Akıl ve izan bunları tamamen terk etti

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 104 emekli amiralin darbe imalı bildirisi üstünden sözlü saldırıda bulunan CHP Sözcüsü Faik Öztrak’a sert tepki gösterdi.

Abone OlGoogle News
07 Nisan 2021 19:11

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Emekli Amiraller talimatı Kılıçdaroğlu’ndan alıyor” sözlerine karşılık Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan CHP Sözcüsü Faik Öztrak’a, “Akıl ve izan bunları tamamen terk etti” sözleriyle sert tepki gösterdi.

Öztrak’tan hezeyanlar

Hiçbir zaman milletle hareket etmeyen, sırtını döndüğü milletin yanında olduğunu iddia etmekten de geri kaçınmayan CHP Sözcüsü Öztrak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Arsız kendini güçlü sanınca, Haklıyı suçlu çıkarmaya çalışırmış.  ‘Emekli Amiraller talimatı Kılıçdaroğlu’ndan alıyor’ sözü arsızlığın dik alasıdır. Müddei iddiasını ispatlayamazsa namussuzdur, şerefsizdir. Mert dayanır, namert kaçar. CHP milletimizle beraberdir.” ifadesini kullandı.

 

Ömer Çelik’ten çok sert tepki

Öztrak’ın fütursuz sözlerine ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de sert tepki gösterdi. “Akıl ve izan bunları tamamen terk etti” diyen Çelik’in paylaşımları şu şekilde:

- Dikkatli bir üslupla, siyasi akılla konuşuyoruz. Her türlü saygısızlıklarına makul bir dille cevap vermeye çalışıyoruz. Ama akıl ve izan bunları tamamen terketti. Siyasi akıl bitince küfür etmeye başlıyorlar.

- En büyük namussuzluk, siyasetin namusunu tehdit eden her türlü darbe girişimine ve muhtıraya destek vermektir. Tarih boyunca ve bugün her türlü milli irade düşmanlığına hizmet etmektir.

- En büyük arsızlık, 1960’tan bu yana milli iradenin namusuna silah doğrultanlara yardım ve yataklık yapan bir siyasi tarihten utanmamaktır.

- En büyük namussuzluk geçmişteki Yassıada’yı aynen bugünde canlandırma teşebbüsüdür.

- En büyük namussuzluk kendi partileri adına “iktidarı canlı yayında yargılayacağız” diye vahşet çağrısı yapılırken üç maymunu oynamaktır...

- En büyük arsızlık, “iktidarı seçimle ya da seçimsiz” göndermekten bahseden mensuplarının demokrasi düşmanı çağrılarına susarak destek vermektir.

- En büyük saygısızlık milletin seçtiği Cumhurbaşkanını muhalefet diliyle değil düşmanca ve Yassıada diliyle hedef almaktır.

- En büyük akılsızlık, aynaya bakarak konuşurken, başkasına konuştuğunu zannetmektir.

- 15 Temmuz gecesi kim direndi, kim kaçtı herkes gördü. Direnen ve mücadele eden lider bizim liderimizdi. Kaçanın adresi ise sizin genel merkezinizde.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar