BIST9.079,97%3,10
USD32.3656%0.07
EURO35,0261%0.02
ALTIN2.324,31%0.17
Siyaset

CHP'nin bu teklifine Muharrem İnce bile dayanamadı: "CHP'nin gündemindeki konuya bakın"

Muharrem İnce, CHP Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen'in transların ameliyat masraflarını devlet karşılasın fikrine sert çıkıştı.

Abone OlGoogle News
25 Kasım 2020 17:05

Uzun süredir CHP ile ipleri kopmaya yakın olan İnce, yıllardır söylenen CHP söylemlerinden bir tanesi daha karşı çıktı. Bir televizyon programında soruları cevaplayan İnce, CHP'nin translara yönelik yardım isteğini eleştirdi.

"CHP'nin gündemindeki konuya bakın"

CHP'nin translara  yönelik teklifini değerlendiren  Muharrem İnce, "İnternet sitelerinde haber var.. CHP Genel Başkan Yardımcısı: 'Eşcinsellerin ameliyat parasını devlet ödesin' Her şey güllük gülistanlık olur, Türkiye zenginleşir. Yahu kahvehaneler kapalı, lokantalar kapalı, garsonlar işsiz, eğlence sektörü işsiz, şirketler kapanıyor. İnsanlar burnundan soluyor, CHP'nin gündemindeki konuya bakın.." ifadelerini kullandı. 

Ne olmuştu?

CHP Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, "Transların beden uyum sürecine erişim kolaylaştırılmalı, hormon ilaçları ve ameliyatların SGK kapsamında karşılanması sağlanmalıdır." açıklamasını yapmıştı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar