BIST10.918,51%-1.07
USD42.5263%0,14
EURO49,5937 %0.13
ALTIN5.763,18 %0.18
Siyaset

Bahçeli'den 29 Ekim mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na ilişkin yayınladığı mesajında "Bölücü terör örgütünün tamamıyla son bulması ülkemize kalıcı bahar havası getirecek." ifadelerini kullandı.

Abone OlGoogle News
28 Ekim 2025 15:43

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Bahçeli, açıklamasında Terörsüz Türkiye sürecine değinerek "Terörsüz Türkiye hedefinin gerçekleşmesiyle beraber ülkemiz ve milletimiz huzurla, istikrarla, muasır ve müreffehle pekişmiş yeni yüzyıla mühür vuracaktır." dedi.

Bölücü terör örgütünün tamamıyla son bulmasının Türkiye'ye kalıcı bahar havasını getireceğine vurgu yapan Bahçeli, "Bunun bölgemize de muhakkak olumlu ve kayda değer yansımaları olacaktır." diye konuştu.

"TEDBİRLİ OLMAKTA FAYDA VAR"

"Barış ve kardeşlikten ürken, bu nedenle fitne aşılamak için pusuda bekleyen çevrelerin açık veya gizli provokasyonlarına her zaman hazırlıklı ve tedbirli olmakta fayda vardır." ifadelerini kullanan MHP lideri şöyle devam etti:

"Terörsüz Türkiye, Cumhuriyet’in kurucu ruhunun, kuruluş felsefesinin, Milli Mücadele yıllarında çekilen ıstırap ve çilelerden doğan milli zaferin yeni yüzyıldaki nişanesi, Türk-Kürt kardeşliğinin şahlanış timsalidir."

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar