BIST10.891,42%0,18
USD32.9477%35.7487
EURO35,7982%42.3152
ALTIN2.529,05%0.85
Siyaset

Bahçeli'den çiftçilere destek mesajı: ÖTV ve KDV kaldırılsın!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında çiftçilerin durumuna dikkat çekerek "Çiftçilerimizin derdi derdimizdir. Çiftçi demek helal kazanç alın teri ve emek demektir. Bu noktada ÖTV ve KDV sorununa neşter vurulmalıdır. Çiftçiye gübre ve mazot desteği yükseltilmelidir" açıklamasını yaptı.

Abone OlGoogle News
14 Mayıs 2024 11:25

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçe'nin konuşmasından öne çıkan satır başları şöyle: 

"Çevremizde barış ve huzur kuşağının oluşması, uzun vadeli dostane ilişkiler kurulması dış politikamızın amacıdır. BM ise zamanla bu tarihi pozisyonundan uzaklaşmaktadır. Uluslararası toplum ezici çoğunlukla Filistin'in yanında durmuştur.

Netanyahu yönetimi terör arıyorsa bir boy aynasına ilk elden bakmayı mutlaka tercih etmelidir. Küresel vicdan Filistin'in yanındadır. BM Genel Kurulu'nda ABD'nin Filistin tasarısını bir kez daha veto etmesi muhtemeldir. İsrail temsilcisinin tepkisi de Siyonist vandallıktır. 

Daimi üye sayılarının çoğaltılması akla en yatkın seçeneklerden birisi olarak önümüze çıkmaktadır. Gazze'de bebekler katledilirken veto silahına sarılıp İsrail'e payanda olanlar bunun hesabını veremeyeceklerdir. Soykırımın bahanesi olamaz. Netanyahu'nun Refah'taki masum yavrulara saldırması alçaklıktır. Gazze için somut adım şart. BM Güvenlik Konseyi'nin işleyişi hesap verebilir olmalı. Türkiye Filistin'in yanında. Gazze'yi savunmak  Gaziantep'i, Şanlıurfa'yı savunmak demektir.

EUROVISION'U ELEŞTİRDİ 

Eurovision Şarkı Yarışması insanlığın nasıl bir tehditle yüz yüze kaldığını belgelemiştir. İsrailli şarkıcıya itirazlar yoğun olsa da sonuç alınamamıştır. Sanattan çok siyasi içerikli yarışmanın ahlaki çöküşe dönüşmesi, erkekle kadın arasında 3. türün tedavüle çıkması ibret levhası olmuştur. Marjinalliğin dozajı korkunç düzeylerdedir. Birinci olan erkek sanatçının tüylü ceket, pembe saten etekle yarışmada boy göstermesi utanç verici yozlaşmanın teyididir. Bunun adına çağdaşlık deniyorsa biz de diyoruz ki batsın böyle çağdaşlık anlayışı.

YENİ MÜFREDATA DESTEK

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ni samimiyetle destekliyoruz. TBMM gündemine gelecek öğretmenlik meslek kanunu teklifini yürekten destekleyeceğiz. Ümidimiz atanamayan öğretmen kalmasın. 

ÇİFTÇİLER İÇİN ÖTV VE KDV ÇAĞRISI

Çiftçilerimizin derdi derdimizdir. Çiftçi demek helal kazanç alın teri ve emek demektir. Bu noktada ÖTV ve KDV sorununa neşter vurulmalıdır. Çiftçiye gübre ve mazot desteği yükseltilmelidir. Çünkü tarım sektörü stratejik bir sektörümüzdür. Terk edilen köylerin dökülen gözyaşların ve haciz kıskacında olanların umudu Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı'dır. 

AÇIĞA ALINAN EMNİYET MÜDÜRLERİ...

Ayranımızı kabartmasınlar sabrımızı taşırmasınlar. Olan biten tüm kanun dışı irtibat ağlarının farkındayız birkaç emniyet müdürünün açığa açılmasıyla geçiştirilmeyecek bir komplo devrededir. Gizli tanık ifadeleriyle şerefli isimleri karalama kumpasını gölgeleme arayışını himaye eden kim varsa haindir haşhaşidir. Emniyet ve yargı medya uzantılarının tepesine binilmelidir. Bakalım temiz eller operasyonu nasıl oluyormuş."

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar