BIST10.891,42%0,18
USD32.9477%35.7487
EURO35,7982%42.3152
ALTIN2.529,05%0.85
Siyaset

CHP'de torpil furyası sürüyor! Yeğenler ve kardeşler müdür oldu

CHP'li belediyelerde akraba atamaları devam ediyor. Adana'da Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, başkan yardımcılığına kız kardeşinin oğlu Hasan Aydoğan'ı getirdi. Çukurova Belediye Başkan Yardımcılığı yaparken, Afet İşleri Müdürlüğü'ne atanan Selami Kandemir, yeğeni ve kız kardeşini de kendi biriminde müdür yaparken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut'un danışmanı İrfan Doğan da Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin'in Özel Kalem Müdürü olarak atandı.

Abone OlGoogle News
11 Mayıs 2024 09:33

Yerel seçimlerde liyakati dilinden düşürmeyen CHP'li belediye başkanlarının yakınlarını belediyelerde üst düzey yönetime getirmeleri tüm hızıyla sürüyor.

Adana'da, 31 Mart seçimlerinde Yüreğir Belediye başkanlığı koltuğuna oturan eski CHP milletvekili Ali Demirçalı, hiç vakit kaybetmeden başkan yardımcılığına kız kardeşinin oğlu Hasan Aydoğan'ı getirdi. Daha önce Adana Büyükşehir Belediyesi'nde spor müdürlüğü de yapan Aydoğan'a, başkan dayısı tarafından 10 müdürlük bağlandı.

Sabah'ın haberine göre, Emlak İstimlak Müdürlüğü'ne getirilen Hasan Aydoğan'ın kardeşi Kubilay Aydoğan'a da 2 müdürlük bağlandı.

Çukurova Belediyesi'nde de yeğen ve kardeş atamaları yapıldı.

Daha önce Çukurova Belediye Başkan Yardımcılığı yapan Selami Kandemir, yeni dönemde Afet İşleri Müdürlüğü'ne atandı. Hemen ardından ise Selami Kandemir'in yeğeni Sabri Kandemir, aynı birimdeki Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdür Vekilliğine, kız kardeşi Canan Soncul ise Bilgi İşlem Müdürlüğü'ne getirildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut'un danışmanı İrfan Doğan da Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin'in Özel Kalem Müdürü oldu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar