BIST10.891,42%0,18
USD32.9477%35.7487
EURO35,7982%42.3152
ALTIN2.529,05%0.85
Siyaset

Erdoğan Şanlıurfa'da vatandaşlara seslendi: Sakın ola oyuna gelmeyin

Cumhurbaşkanı Erdoğan aday tanıtım toplantısı öncesinde Şanlıurfa'da vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "31 Mart'ta oyunları bozmaya var mıyız? Birliğimizi devam ettirmeye var mıyız?" ifadelerini kullandı.

Abone OlGoogle News
07 Şubat 2024 14:43

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nın yapılacağı 11 Nisan Kapalı Spor Salonu önündeki vatandaşlara hitap etti.

"BİZ OYUNLARI BOZARAK GELDİK"

Erdoğan, "Bütün oyunları bozmaya, hesapları alt üst etmeye var mıyız? Birliğimizi devam ettirmeye var mıyız? Sakın ola oyunlara gelmeyelim. Biz oyunları bozarak geldik. 21 senedir bu hizmetleri verdik, veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz." dedi.

"BU KARDEŞİNİZE GÜVENİN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle devam etti: "Dün Kahramanmaraş'taydık. Konut inşaatları devam ediyor, burada da devam edecek. Afet konutları adımlarımızı atmaya devam edeceğiz. Ben size güveniyor ve inanıyorum. Siz de bu kardeşinize inanın, güvenin. Sizlerle iftihar ediyorum. Bugün adayları açıklayacağız ama daha sonra mitinge geleceğim. Burada bir miting yapmadan final olmaz."

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar