BIST10.891,42%0,18
USD32.9477%35.7487
EURO35,7982%42.3152
ALTIN2.529,05%0.85
Siyaset

Yandaş medya Erdoğan’ın sözlerini çarpıttı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse o şehre herhangi bir şey gelmez” dedi ve Hatay örneği verdi. Yandaş basın Erdoğan’ın sözlerini çarpıtarak “Oy için şantaj” başlıkları attı. Akit TV'de Murat Alan'ın sunumu ve Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu'nun yorumlarıyla ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili'nde Erdoğan'ın Hatay sözlerini çarpıtan muhalif medyaya tepki gösterildi.

Abone OlGoogle News
05 Şubat 2024 13:45

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Hatay’da konuşma gerçekleştirdi. Antakya Spor Salonu'nda düzenlenen Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay İlçe Belediye Başkan Tanıtım Toplantısı'nda Erdoğan, yerel yönetimlerle merkezi yönetimlerin işbirliği halinde olması gerektiğini, hizmetin bu şekilde vatandaşlara ulaştırılabileceğini söyledi. Erdoğan, “Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay'a geldi mi? Şu anda Hatay garip kaldı, mahzun kaldı.” dedi.

Yandaş medyadan Erdoğan çarpıtması

Sahibi FETÖ firarisi olan Sözcü, teröristlerin savunuculuğunu yapmaktan çekinmeyen BirGün ve İYİ Parti’nin gayri resmi yayın organı YeniÇağ gibi yandaş bazı medya organları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerini çarpıtarak servis etti. Söz konusu gazeteler, Erdoğan’ın, “Yerel yönetimle merkezi yönetim el ele vermeli” yönündeki sözlerinin aslında, “AK Parti’ye oy vermezseniz size hizmet yok” demek istediğini ileri sürdü. CHP’li siyasetçilerin söylemlerini de haberlerine ekleyen yandaş medya, deprem acısı yaşayan vatandaşlar üzerinden rant devşirmeye kalkıştı.

"Hatay'da CHP'li zihniyete rağmen..."

Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu'nun yorumlarıyla ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili'nde Erdoğan'ın Hatay sözlerini ve muhalif medyanın manşetleri konuşuldu.

Ali İhsan Karahasanoğlu, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyük Maraş depreminin üzerinden bir yıl daha tamamlanmadan 3 Şubat'ta 7275 konutu hem de Hatay'da o CHP'li zihniyete rağmen CHP'li belediyeye rağmen Hatay'da teslim etti. Hastaneler yapılmış mı yapılmış sizin dediğiniz gibi gönül isterdi ki o hastanenin Hatay'daki hastanenin de hemen altyapısı tamamlansın karayolu yapılsın belki gerekiyorsa metrosu yapılsın ama karayolunu da bildiğim kadarıyla Ulaştırma Bakanlığı yaptı.

Hatay'daki de İstanbul'daki de Ulaştırma Bakanlığı yapmıştı o tarihte karayolunu Ekrem İmamoğlu yapmadığı için sonrasındaki dönemde İstanbul'da Çam sakuranın metrosunu da Ulaştırma Bakanlığı yaptı. Ekrem İmamoğlu seyretti. Şimdi Hatay'da benzer bir durumun yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan diyor ki; belediyeler de eğer Merkezi yönetimle beraber hareket edecek kişilerden oluşursa çok daha hızlı hareket ederiz çok daha hızlı şekilde konutları bitiririz altyapıyı tamamlarız diyor." dedi.

“Oy yoksa hizmet yok” CHP’nin işi!

Lütfü Savaş’ın, “Siz bizi adam yerine koyacaksınız biz de sizi adam yerine koyacağız. Niye mecburum ki? Bu kadar net. Oy vermiyorsunuz konuşuyorsunuz” sözlerini görmezden gelen yandaş medya, utanmadan Erdoğan’ın sözlerini çarpıtmaya kalktı. Büyük tepkiye neden olan söz konusu haberler, “Oy yoksa hizmet yok mantığı CHP’nin işidir!” yorumlarına neden oldu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar