BIST10.891,42%0,18
USD32.9477%35.7487
EURO35,7982%42.3152
ALTIN2.529,05%0.85
Siyaset

Murat Kurum, İmamoğlu ile tartışmaya girmeyecek: Bizim derdimiz İstanbul

Kendisini Cumhurbaşkanı Erdoğan ile istişare halinde olmakla eleştiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sözleri sorulan Murat Kurum, İmamoğlu'nun ne dediğiyle ilgilenmediklerini, İstanbul'un sorunlarına odaklandıklarını söyledi.

Abone OlGoogle News
16 Ocak 2024 16:50

Yerel seçimlere yaklaşık 2,5 ay kaldı. Partiler yavaş yavaş aday belirleme süreçlerini geride bırakırken, adaylığı kesinleşen isimler de kampanyaya başladı.

Bu kapsamda Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum da kampanyası kapsamında temas ve ziyaretlerine devam ediyor.

Kurum, bu kapsamda İstanbul Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Türkiye'nin ekonomik gücü içerisinde İstanbul'un önemine vurgu yapan Kurum, yeni dönemde göreve gelmesi durumunda atacağı adımları sıraladı.

Üretim ve istihdama dikkat çeken Kurum, sanayi ve üretime desteği hiçbir zaman bırakmayacaklarını söyledi.

İmamoğlu'nun 'temsilci' yakıştırmasına cevap

Kurum, açıklamalarından sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. İBB Adayı Kurum'a, rakibi Ekrem İmamoğlu'nun "Bu millet temsilciye oy vermez" sözleri soruldu.

Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile olan istişarelerine yönelik gelen bu eleştiriye İmamoğlu'nun yabancı ülke temsilcileriyle yaptığı görülmeleri hatırlatarak verdi.

"Ekrem Bey şöyle dedi, Ekrem Bey böyle yaptı tartışmalarına girmeyiz"

Cumhurbaşkanımız'la görüşmeyelim de yabancı ülke büyükelçileriyle mi görüşelim diyen Kurum şöyle konuştu: "Ekrem Bey şöyle dedi, Ekrem Bey böyle yaptı senaryoları üzerinden biz konunun içinde olmayacağız.

Yani onların dümenine su taşımayacağız. Kendilerinin İstanbul dışında beklenti ve sorunları olduğu için farklı gündemler peşinde koşmaya devam ediyorlar.

"Yabancı büyükelçilerle mi görüşseydik?"

Biz sayın Cumhurbaşkanımız'la çalışmakta ancak iftihar ederiz. Bize bunu söyleyenlerin kiminle konuştuğunu milletimiz çok iyi biliyor.

Biz sayın Cumhurbaşkanımız'la görüşmeyip de yabancı büyükelçilerle mi görüşseydik? Onların yaptıkları gibi sufle aldıkları yerlerle mi görüşeceğiz?"

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar