BIST9.716,77%-0,05
USD32.5653%0.09
EURO34,9467%-0.07
ALTIN2.438,12%0.08
Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 41 Ayda 41 Eser Toplu Açılış Töreni’nde önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 41 Ayda 41 Eser Toplu Açılış Töreni’nde konuştu.

Abone OlGoogle News
22 Temmuz 2022 14:26

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da 41 Ayda 41 Eser Toplu Açılış Töreni’nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından önemli satırbaşları şöyle:

Bugün burada toplam yatırım tutarı 456 milyon lirayı bulan 41 ayrı projenin açılışını yapıyoruz. İlçemizin sembol kulübü için gençlerimize her türlü hizmet verecek tesis inşa edildi. Futbol kompleksi ile birlikte çok sayıda spor tesisi tamamlandı. Aşevi kuruldu. 43 adet park ve peyzaj düzenlemesi hayata geçirildi. Pek çok hizmet Eyüpsultanlıların emrine verildi. Yatırımların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.

 

“İstanbul, ihmal ve ihanet edenleri tarihe gömmeyi çok iyi bilir”

Eyüpsultan'da yapılanlar sadece bunlarla sınırlı değil. İlçemize ne söz verdiysek hepsini de yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Bu şehre, bu ülkeye hizmet edene, eser verene ne mutlu. Bay Kemal, musluk açma töreni yapıyor. Bizlerde görüyorsunuz bu tür eserlerle sizlerle beraber oluyoruz. Bunun için emek, vakit vermek gerekir. Bu işi ajandasından arta kalan vakitlerde yapılacak hobi olarak görenlerin takdirini sizlere bırakıyoruz. İstanbul, ihmal ve ihanet edenleri tarihe gömmeyi çok iyi bilir.

Salgın dönemini 100 bine yakın kayıpla ama insanlarımıza en üst düzey sağlık hizmetini vererek geride bıraktık.

“Dünyaya müjdeyi vereceğiz”

Biraz sonra Dolmabahçe'deki Başkanlık Köşkü'nde BM Genel Sekreteri'nin de katılımıyla, Rusya-Ukrayna temsilcilerinin katılımıyla tarım koridoru ile ilgili alakalı sıkıntıları aşacak, imzalar atılacak. Bu imzalarla birlikte dünyaya müjdeyi vereceğiz.

“Gözü doymazların hesaplarını ellerine tutuşturmakta kararlıyız”

Dengesiz fiyatlamalar yavaş yavaş durulmaya, yerli yerine oturmaya başladı. Günlük kazanç peşinde koşanları yakından takip ediyoruz. Gözü doymazların hesaplarını ellerine tutuşturmakta kararlıyız. Türkiye'yi 20 yıldır nasıl her badireden kurtarmışsak inşallah bugünkü sıkıntıları da biz çözeceğiz. Milletimizden biraz daha sabır bekliyorum.

 

“Bu kutlu yürüyüşü menzilimize ulaştıracağız”

Şimdi Levent'te Barbaros Hayreddin Paşa Camii'ni inşa ediyoruz, inşallah bu yıl sonuna kadar bitireceğiz. Köprülere, tünellere bakıp sadece beton, demir görenin idraki kapanmış demektir. Bu eserler birer medeniyet meydan okumasıdır. Her kim Ayasofyası'ndan Eyüp Sultanı'na, eğitim ve sağlık yatırımlarına kadar ülkenin değerlerine saldırıyorsa bilin ki gerisinde bir hazımsızlık sorunu vardır. Şimdi bir 6'lı masa kurmuşlar. Masanın altındaki ile beraber 7... 2023'te milli iradenin üstünlüğü konusundaki kararlılığımızı bir kez daha ortaya koyacağız. İnşallah 2023 imtihanından alnımızın akıyla çıkarak bu kutlu yürüyüşü menzilimize ulaştıracağız.

Ayrıntılar Geliyor…

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar