BIST9.915,62%2,05
USD32.509%-0.09
EURO34,7760%-0.56
ALTIN2.438,67%0.10
Siyaset

Karşı mahalle karıştı: Can Ataklı bile isyan bayrağını çekti, taarruza geçti! “İmamoğlu balonu artık patladı”

Solak medyanın operasyonel kalemşörü Can Ataklı, CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu topa tuttu. “İmamoğlu balonu artık patladı” diyen Ataklı, İmamoğlu’nun İstanbul’da bir çivi bile çakmadığını söyledi.

Abone OlGoogle News
09 Mayıs 2022 16:36

Kemalist solak medya kendi içinden kendini kemirmeye başladı. Artık kendi güruhundan dahi yoğun eleştiri almaya başlayan CHP uzantılı siyasette ağır bombardımanın hedefi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. İmamoğlu, solak medyanın operasyonel kalemşörü Can Ataklı tarafından yerin dibine sokulup beceriksizliği yüzüne vuruldu.

Lağım çukurundan farksız medya organı Tele 1’de yüzünü parlatan, solak medyanın azılı tetikçisi haline gelen Can Ataklı, Kemalist cenah tarafından pamuklara sarılan CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu topa tuttu.

“İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı hayali bitti”

İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı hayalinin bittiğini söyleyen Ataklı, “İstanbul Belediye Başkanlığı da bana göre bitti. CHP’nin İmamoğlu’nu İstanbul’da yeniden aday göstermesi de çok zor, gösterirse de çok büyük tepki alır.” dedi.

“Bir anlamda iyi oldu, balon patladı arkadaş”

İmamoğlu’nun kibir abidesi haline geldiğini ve gözünün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerinde olduğunu belirten Ataklı, “Bir anlamda iyi oldu. Balon patladı arkadaş. Belki bundan sonra İstanbul’a çivi bile çakılmadığını ve bu belediyenin İstanbul’a hiçbir hizmet yapmadığını söylemeye başlayacaktır muhalif isimler de. Ben iki kere söyledim yoğun bir saldırıya uğradım. İstanbul’da bir şey yok. Bir şey yapılmadı ki. Trafikte mi rahatlama var? Yeni bir bina mı yaptılar? Yeni bir yol mu açtılar? Ben nereye gitsem Ulaştırma Bakanlığının da metrosunu görüyorum.” sözleriyle Kemalist solak medyanın şişirdiği İBB başkanını bombardımana tuttu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar