BIST9.915,62%2,05
USD32.509%-0.09
EURO34,7760%-0.56
ALTIN2.438,67%0.10
Siyaset

Muharrem İnce’nin kulağına sufleyi kim üfledi? Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan 'Cumhurbaşkanlığı adaylığı' açıklaması!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’nin ortaya attığı “Cumhurbaşkanlığı adaylığı” iddiasına ilişkin açıklamada bulundu.

Abone OlGoogle News
24 Ocak 2022 13:57

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, muhalefetin cumhurbaşkanlığı adaylığı için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na teklif götürdüğünü iddia etti.

Ankara’da gazeteciler ile kahvaltılı toplantıda buluşan İnce, ’’Hisarcıklıoğlu'na teklif etmişler ama kabul edemez korkar. Hisarcıklıoğlu da cevap vermemiş’’ iddiasında bulundu. Her seferinde muhalefete karşı çıkan ancak gündemi manipüle etmekte muhalefetin çanağından su içen İnce’nin bu iddiası sonrası ise TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu açıklamada bulundu.

Hisarcıklıoğlu’ndan yalanlama

İnce’nin iddialarını yalanlayan Hisarcıklıoğlu, “Siyasetin alanıyla kendi görev alanımı birbirine karıştırmamaya hep özen gösterdim.” dedi.

Hisarcıklıoğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Şahsıma Cumhurbaşkanlığı adaylığı teklifi yapıldığı iddiası kesinlikle yalandır. Siyasetin alanıyla kendi görev alanımı birbirine karıştırmamaya hep özen gösterdim. Günlük siyasi tartışmaların içinde hiçbir zaman yer almadım, almayacağım.”

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar