BIST9.524,59%-0,06
USD32.605%0.23
EURO34,7513%0.19
ALTIN2.491,06%0.26
Siyaset

Mehmet Barlas, 2023 korkusunu açıkladı! “Düşünmek bile istemiyorum”

Sabah yazarı Mehmet Barlas, bugünkü köşe yazısında “Erdoğan'ın 2023 Haziran'ında cumhurbaşkanı seçilememe ihtimalini düşünmek bile istemiyorum.” dedi.

Abone OlGoogle News
21 Ocak 2022 20:24

Sabah başyazarı Mehmet Barlas, bugünkü köşe yazısında Türkiye'deki siyasetin eksiğinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi bir aday çıkaramamak olduğunu belirtti ve "2023 Haziran'ında cumhurbaşkanı seçilememe ihtimalini düşünmek bile istemiyorum" dedi.

“Bu dersi Tayyip Erdoğan'ın kendisi de almalı”

Barlas ayrıca şu ifadeleri kullandı:

"Sonuçta bu hafta Erdoğan'ı, önce Kiev'de sonra da Moskova'da görmemiz mümkün. Bunlardan alınacak bir ders var, daha doğrusu bu dersi Tayyip Erdoğan'ın kendisi de almalı. Bu karmaşık dünyada, bu kadar karmaşık işlerin arasına girip barışı sağlamaya çalışmak ciddi bir iştir. Türkiye bunu defalarca yaptı. En son Azerbaycan'ın yanında yer almasına rağmen Ermenistan'la ne savaşa girdi ne de diyaloğu kopardı.

“Siyasette Erdoğan gibi birikimli devlet adamlarına daha fazla muhtacız”

Türkiye'de siyasetin eksiği, Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi bir aday çıkaramamaları... Oysa siyasette Erdoğan gibi birikimli devlet adamlarına daha fazla muhtacız. Demek istediğim şu: 2023 Haziran'ında cumhurbaşkanı seçilememe ihtimalini düşünmek bile istemiyorum."

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar