BIST9.079,97%3,10
USD32.3337%0.13
EURO35,0635%-0.02
ALTIN2.307,41%1.31
Sağlık

Kırmızı Oda'daki Boncuk'un hastalığı ne? Belirtiler neler?

TV8'in gerçek hayatta yaşanan olaylardan uyarlanan dizisi Kırmızı Oda'daki Boncuk karakteri son haftalarda ilgiyle takip ediliyor. Hollanda'da tanıştığı Can'ı yanında hayal eden ve buna herkesi inandırmaya çalışan Boncuk'un hastalığı nedir?

Abone OlGoogle News
19 Ocak 2021 12:03

Kırmızı Oda'daki Boncuk'un hikayesi dizi izleyicilerini derinden etkiledi. . Çocukluğu trajik anılarla geçen Boncuk'un ermişlerle konuşmaları onu Kırmızı Oda'ya getirdi. Tüm dünyanın kendisini 2. kez evlendirmek için harekete geçtiğini iddia eden Boncuk'un hastalığı merak ediliyor. Peki, Kırmızı Oda'daki Boncuk karakterinin hastalığı ne? İşte Boncuk karakteriyle ilgili bilgiler...

Ermişlerle konuşan ardından Hollanda'da tanıştığı Can'ın kendisini görmek için İstanbul'a geldiğini söyleyen Boncuk'un tepkileri ardından karakterin hastalığıyla ilgili araştırmalar başladı.

Burcu Biricik'in hayat verdiği Boncuk, şizofreni ve paranoid bozukluk arasında belirtiler gösteriyor.

Boncuk karakterinin hastalığı bead hastalığı olarak ifade ediliyor. Bipolar bozukluk ya da şizofreni gibi bead hastalığı da sadece yaşayanların iddia ettiği, bir çeşit yanıltıcı psikoz durumudur. Hastalar akıllarında hayal ettiği bir şeye inanarak, çevresindekileri de buna inandırmaya çalışıyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar