BIST9.722,09%0,80
USD32.5615%0.02
EURO34,8442%-0.05
ALTIN2.433,62%0.14
Sağlık

Yeni akıllı maske tanıtıldı! Ses çıkışlı akıllı maske duyuruldu

Koronavirüs geçen yılın başlarından beri hayatımızda ve ona karşı koruma sağlaması amacıyla geliştirilen binlerce ürün bulunuyor. Bu ürünlerin başında ise maskeler geliyor. Peki yeni akıllı maske nasıl?

Abone OlGoogle News
13 Ocak 2021 12:14

Maske kullanmaya alışan milyonlarca insan için yeni ve farklı özellikte maskeler sunulmaya devam ederken oyuncu donanımları noktasında dikkat çeken Razer’dan ilginç bir atak geldi. Razer, Project Hazel adıyla geliştirdiği yeni N95 tipi akıllı maskesiyle CES 2021’de boy gösterdi. Ses çıkışı sağlayan bu akıllı maske oldukça şık da görünüyor.

Razer, Project Hazel kapsamında ses çıkışı sağlayan maskeye imza attı 

Oyuncular için geliştirdiği aksesuarlar ve donanımlar ile dikkat çeken Razer, CES 2021 kapsamında bir süredir üzerinde çalıştığı projesini gün yüzüne çıkartmış oldu. Koronavirüs kapsamında maske kullanmak zorunda olan milyonlarca insana yeni bir alternatif oluşturmak için yola çıkan Razer, oldukça şık ve koruyucu bir maske konseptiyle karşımıza çıkıyor. 

N95 maskesi üzerine entegre edilen ses sistemi sayesinde ses çıkışı sağlıyor. Sesinizin dışarıya daha net ve daha doğal çıkması için yerleşik ses işleme algoritması yer verilen maskenin yayın yapan oyuncular için oldukça tercih edilebilir bir ürün olduğunu söylemek mümkün.

Maskenin içinde yer alan dahili LED sistemi sayesinde düşük ışıktayken maskenin iç kısmı yanıyor ve ağız kısmının görünmesini sağlıyor. Şu an için adından da anlaşılacağı üzere konsept proje kapsamında gösterilen bu maske, ilerleyen süreçte satışa çıkabilir.


 

Maske takılmadığı zamanlarda hem şarj olması için hem de sterilize olması için bir şarj kutusuna sahip. Bu şarj kutusu maskeyi dezenfekte de edebiliyor. Akıllı maske çözümlerinden birini sunan Razer, bu maskeye farklı bir filtreleme sistemi yerleştirmiş. Bu sayede maskenin değiştirilebilen filtreleri, steril kalmasını sağlıyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar