BIST9.645,02%-0,50
USD32.5576%0.11
EURO34,8464%0.59
ALTIN2.432,68%-0.01
Medya

O isimden çok konuşulacak küfür önerisi! "Biz birbirimize küfür edelim"

Çok küfür ettiğini söyleyen Hazal Kaya, katıldığı programda "Cinsiyetçi küfürleri erkeklerin kullanması yasaklansın" şeklinde skandal bir küfür önerisi yaptı...

Abone OlGoogle News
25 Kasım 2021 13:08

Özel hayatını sosyal medyada yaşayan ve açıklamalarda bulunan Kaya, küfürle ilgili de çok tepki çeken bir öneride bulundu...

"HEPSİ BENİM BEBEĞİM"

Kaya, İbrahim Selim'in kendisine yönelttiği ''En sevdiğin küfür nedir?'' sorusuna ''Hepsi benim bebeğim'' yanıtı vererek küfürlerle ilgili şu ifadeleri kullandı:

"ERKEKLER CİNSİYETÇİ KÜFÜRLERİ KULLANMASIN"

"Şöyle bir savım var. Bunu feminist avukat bir arkadaşımla tartıştım ve aynı yere vardık. Cinsiyetçi küfürlerin tamamını, kadınlar ve LGBT bireyler birbirine edebilsin.

"BİZ BİRBİRİMİZE KÜFÜR EDELİM"

Biz birbirimize bu küfürleri edebilelim, siz etmeyin abi! Zira bu küfürler bizim uzuvlarımız ve varoluşumuzla ilgili. Bu yüzden biz edelim, siz etmeyin."

"ÇOCUĞUM LGBT OLSA.."

Geçtiğimiz yıl oğlu Fikret Ali'yi doğuran Kaya daha önce verdiği bir röportada, "Çocuğun LGBT olsa ilk tepkin ne olurdu?" sorusuna cevap vermişti.

"SAYGI DUYARIM"

Kaya, "Beni hiç ilgilendirmez. Bu konuda çok hassasım. Benim ne tepkim olabilir? O benden başka bir birey. Onu yönlendirmek haddim değil. Ben ancak ona yol arkadaşı olabilirim. Hiçbir tepkim olamaz, haddim değil. Ben ona çok saygı duyuyorum. Onu çok seviyorum. Sadece ne ihtiyacı varsa onu karşılayabilirim" ifadelerini kullanmıştı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar