BIST9.093,48%0,15
USD32.371%0.08
EURO34,9969%-0.06
ALTIN2.325,83%0.23
Medya

Eşi “lüzum gördüm” diyerek açıkladı! Orhan Gencebay hakkındaki iddialar doğruymuş

Geçtiğimiz ay hastaneye kaldırılan Orhan Gencebay hakkında ortaya atılan “koronavirüse yakalandı” iddialarının gerçek olduğu eşi Sevim Emre tarafından yapılan açıklama ile doğrulandı.

Abone OlGoogle News
18 Kasım 2021 13:22

Sanatçı Orhan Gencebay hakkındaki koronavirüs iddiaları doğru çıktı. Sevin Emre, Orhan Gencebay ile koronavirüse yakalandıklarını itiraf etti.

İddiaları yalanlamıştı

Besteci ve ses sanatçısı Orhan Gencebay'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve Şişli'deki özel bir hastanede tedavi altına alındığı iddia edilmişti. Çıkan iddiaların ardından Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre sosyal medyadan yaptığı açıklama ile iddiaların doğru olmadığını açıklamıştı.

Sevim Emre, “Çıkan haberlere istinaden bu açıklamayı yapıyorum. Orhan babanız gayet iyi maşallah. Kale gibi. Her sene olduğu gibi rutin kontrollerde. Yalan haberlere itibar etmeyin, sevgiler" ifadesine yer vermişti.

 

Korona haberleri doğru

Ancak Sevim Emre, bugün yaptığı açıklamada ise koronavirüs iddialarını sosyal medya hesabından doğruladı.

Sevim Emre, Instagram hesabının hikaye bölümünde yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Gördüğüm lüzum gereği aşının önemini belirtmek için bu açıklamayı yapıyorum. Hala aşıya karşı olanlar var. Canlarım; Orhan Baba'nız ve ben bir ay önce korona oldu. Bunu siz sevenlerimizden değil, kötülükle beslenenlerin, klavye delikanlılarının negatif enerjisini üstümüze çekmemek için açıklamadı. Orhan Baba'nız katıldığı bir etkinlikte bu virüsü almış. Tabii ki ben de temaslı oldum. Çok korktum, kabus gibiydi. Organ Baba'nın kalp rahatsızlığı beni çok endişelendirdi ama şükürler olsun çok hafif atlattık. Aşılı olmamız ve benim erken hissetmem, Orhan Baba'nızı hemen hastaneye götürmem hastalığın kötü seyrini engelledi. Sağlık Bakanlığı'mızın ve doktorlarımızın özeni ile sağlığımıza kavuştuk. Rabbime şükürler olsun. Fahrettin Koca ve tüm sağlık çalışanlarının gösterdiği özene sonsuz teşekkürler. Aşı olun..."

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar