BIST9.708,46%1,93
USD32.5887%0.18
EURO34,8589%0.50
ALTIN2.494,07%0.39
Medya

Ünlü oyuncu film setinde yönetmenini öldürdü!

ABD'li film yıldızı Alec Baldwin, Rust filminin çekimi sırasında 40 yaşındaki görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i yanlışlıkla öldürdü. Rust filminin setinde yaralanan iki kişi hastaneye kaldırıldı. Filmin senaristi ve yönetmeni Joel Souza (48) ise yaralandı.

Abone OlGoogle News
23 Ekim 2021 10:03

Oscar'a aday gösterilen dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin'in film setinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Çekimleri ABD’nin New Mexico eyaletinde süren Rust filminin setinde inanılmaz olay. Filmde “Harland Rust” karakterini canlandıran Alec Baldwin görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i kazara öldürdü, yönetmen Joel Souza'yı da yaraladı. 

ABD basınına yansıyan haberlere göre Baldwin, bir sahnenin çekimi sırasında kurusıkı tabancayı ateşledi. Ancak silahtan çıkan mermiler hem görüntü yönetmeni hem filmin yönetmenine isabet etti. 

 

Rust filminin setinde yaralanan iki kişi hastaneye kaldırıldı. Görüntü yönetmeni Halyna Hutchins (42) öldü. Filmin senaristi ve yönetmeni Joel Souza (48) ise yaralandı. Hastaneye kaldırılan Souza'nın sağlık durumu hakkında açıklama yapılmadı. 

ABD polisi olayla ilgili henüz net bir açıklama yapmazken, yetkililer dehşetin kameralar kayıttayken yaşandığını belirtti. 

Ancak ABD'de ünlü oyuncu Baldwin'in elinde kuru sıkı olması gereken silahın, gerçek silah ile değiştirilmiş olabileceği yönündeki iddialar da gündemde.

Ancak polis soruşturmanın devam ettiğini ve olayın tüm yönleriyle incelendiğini açıkladı. Yaşanan olay sonrası yapım şirketi film çekimi işlemlerinin askıya alındığını duyurdu. 

Ünlü oyuncu Baldwin, yaşanan kazadan birkaç saat önce setten fotoğraf paylaşmıştı.

 

 

'Birini haksız yere öldürmenin nasıl bir his olduğunu merak ediyorum'

Alec Baldwin'in dört yıl önce yaptığı bir Twitter paylaşımı ortaya çıktı ve herkesi şoke etti. Alec Baldwin, 2017 yılında sosyal medya hesabından "Birini haksız yere öldürmenin nasıl bir his olduğunu merak ediyorum" mesajını paylaşmış.

Polis silahını ateşlemişti

63 yaşındaki yedi çocuk babası Baldwin, bu mesajı ABD'de yaşanan bir olay üzerine paylaşmıştı. California'da 22 Eylül 2017'de meydana gelen olayda bir polis, genç bir adamla karşı karşıya gelmişti. Genç adamla uzun süre mücadele eden ve onu yakalamaya çalışan polis sonunda silahını ateşleyip adamı vurmuştu. Baldwin de bu olayın ardından böyle bir mesaj paylaşmıştı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar