BIST9.079,97%3,10
USD32.3654%0.07
EURO35,0938%0.24
ALTIN2.326,87%0.28
Medya

Yılmaz Erdoğan açıkladı: Bir Demet Tiyatro ekranlara geri mi dönüyor?

Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına konuk olan Yılmaz Erdoğan, 'Bir Demet Tiyatro oynar mı?' sorusuna yanıt verdi...

Abone OlGoogle News
13 Ekim 2021 17:09

Haber Global'da yayınlanan Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum'a bu hafta Yılmaz Erdoğan konuk oldu. Ünlü sanatçı, Candaş Tolga Işık'ın "Bir Demet Tiyatro yeniden oynar mı televizyonda? RTÜK parça pinçik edebilir" şeklindeki sorusunu cevapladı.

“KOMPLE BİPLERLER...”

Yılmaz Erdoğan, "Yeniden yayınlanırsa Feriştah da yüzde yüz sorun çıkar. Saldıray'ı ise komple biplerler. Ancak Saldıray, Feriştah seyredip kimse ahlaksız olmadı. Çünkü ahlak öyle bozulan bir şey değil. Yoğurt gibi hava alınca bozulan bir şey değil. Bozulması da düzeltilmesi de daha zor bir şey. Özgür sanatla bozulmaz" şeklinde konuştu.

Demet Akbağ, Yılmaz Erdoğan Bican Günalan, Gürdal Tosun, Deniz Özerman, Erdal Tosun, Zerrin Sümer, Serhat Özcan, Olgun Şimşek, Ayberk Atilla, Engin Günaydın, Sinan Bengier, Altan Erkekli ve Erdoğan Dikmen gibi usta oyuncuları buluşturan Bir Demet Tiyatro, 1995 ile 2007 yılları arasında iki ayrı dönemde 8 sezon olarak yayınlanmıştı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar