BIST9.049,58%2,76
USD32.329%0.11
EURO35,1283%0.16
ALTIN2.297,44%0.87
Medya

Mehtap Taşkıran Instagram'dan haykırdı: Çocuğum ölecek, yardım edin!

KANAL D Kısmetse Olur Mehtap Taşkıran kızı için sosyal medyadan çağrıda bulundu. Bir döneme damgasını vuran Kanal D'nin en sevilen programlarından “Kısmetse Olur” ile tanınan Mehtap Taşkıran, kızının rahatsızlığı nedeniyle çok zor günlerden geçiyor...

Abone OlGoogle News
12 Ekim 2021 17:14

Bir dönemin reyting rekorları kıran ve yıllar evvel yayından kaldırılmasına rağmen sosyal medyada ciddi bir fan kitlesi bulunan ve paylaşımları yapılan Kısmetse Olur programının, hırçın tavırları ile dikkat çeken gelin adaylarından Mehtap Taşkıran, kızının hastalığıyla mücadelesini sosyal medyadan paylaşarak yardım istedi. Mehtap Taşkıran, şimdilerde evladının sağlık sorunlarıyla zor günler geçiriyor. Geçtiğimiz hafta kızının otobüste beyin kanaması geçirdiğini ve komada yaşam mücadelesi verdiğini söyleyen Taşkıran, şimdi de sevenlerinden dua istedi.

"ÇOCUĞUM ÖLECEK ZATEN BİR KEZ İHMAL OLDU DİYE İKİNCİ AMELİYATA ACİL ALDILAR"

Yıllar önce yayınlanan, Seda Akgül'ün sunumuyla ekranlara getirilen 'Kısmetse Olur' yarışmasıyla tanınan Mehtap Taşkıran'ın kızı 2 günde 2 beyin ameliyatı oldu. Sosyal medya hesabından kızının hastanedeki görüntülerini yayınlayan Taşkıran, "Çocuğum ölecek zaten bir kez ihmal oldu diye ikinci ameliyata acil aldılar. Çocuğum ölmeden yardım eder misiniz?" diyerek Sağlık Bakanlığı'ndan yardım istedi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak kızının 2 günde 2 beyin ameliyatı geçirdiğini söyleyen Mehtap Taşkıran, şunları yazdı:

"ÖZEL HASTANEDE DEĞİLİZ DİYE ÖLECEK MİYİZ?"

"Özel hastanede değiliz diye ölecek miyiz? Arkadaşlar, çocuğum 2 günde 2 kez beyin ameliyatı oldu. Cumartesi ameliyat yapan doktor nöbetçiymiş gitmiş. Bugün de hiç bir beyin doktoru gelip yerinde inceleme yapmadı. Beyin doktorlarına soruyorum gelip bakar mısınız yerinde incelemeniz lazım diyorum 'Gelmeyeceğim' diyor. Çocuğum ölecek zaten 1 kez ihmal oldu diye 2.ameliyata acil aldılar."

Mehtap Taşkıran günlerdir çocuğunun hastaneden görüntülerini paylaşarak sesini duyurmaya çalışıyor.

"BURADA BEYİN CERRAHİSİ AŞIRI İLGİSİZ"

Taşkıran, sosyal medyada takipçilerinden yardım istediği paylaşımında "Postun altına 'çocuğum ölmeden' etiket yapar mısınız dikkat çekmek için. Bana yardım edin lütfen burada beyin cerrahisi aşırı ilgisiz. Ameliyat olmuş hastayı yerinde görmesi gerekirken mesajla bilgisayardan bilgi alarak görüyor. Allah rızası için paylaşın etiketleyin çocuğumu kaybedeceğim. Bizim hakkımız beyin cerrahisinin ilgilenmesi ama ilgilenmiyorlar." ifadelerini kullandı.

Mehtap Taşkıran, paylaşımlarına Sağlık Bakanlığı'nı da etiketleyerek sesinin duymasını istedi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar