BIST9.915,62%2,05
USD32.509%-0.09
EURO34,7760%-0.56
ALTIN2.438,67%0.10
Medya

Masterchef şeflerinin Erdoğanla fotoğrafını gören solaklar kudurdu!

MasterChef Türkiye'nin şef ve jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 5. Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nde bir araya geldi. İkili Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çekilen fotoğrafın ardından muhalif hesapların hedefi oldu. Lağım çukurunun hazımsızlığı 'bu kadar da olmaz' dedirtti.

Abone OlGoogle News
10 Ekim 2021 11:55

MasterChef Türkiye'nin  şef ve jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu, 5. Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. İkili Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çekilen fotoğrafın ardından muhalif hesapların hedefi oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5. Uluslararası Adana Lezzet Festivali açılışına katıldı.

Festivalde MasterChef Türkiye adlı yarışmanın şefleri Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la biraraya gelen şefler fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Şef Mehmet Yalçınkaya, o kareyi “Bugün Adana lezzet festivalindeydik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile tanışma fırsatı bulduk. Harika bir söyleşi, tadımlar yaptık. Adana halkının ilgisi ve sıcaklığı bambaşka. Teşekkürler Adana” notuyla paylaştı.

İki şef Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çekilen fotoğrafın ardından muhalif hesapların hedefi oldu. Sosyal medya kullanıcılarının tepki gösterdiği Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu, adeta eleştiri yağmuruna tutuldu. Solak camianın hazımsızlığı pes dedirtti.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar