BIST9.915,62%2,05
USD32.509%-0.09
EURO34,7760%-0.56
ALTIN2.438,67%0.10
Medya

Acun Ilıcalı’nın reyting balonu patladı: Her şey kurgu mu? MasterChef’te skandal olay patlak verdi

TV8'de yayınlanan MasterChef programının son eleme bölümünde yaşanan baklava olayı “Yarışma kurgu mu?” sorularını gündeme getirdi. Eleme için yarışan yarışmacılardan birinin fırına 35 dilim attığı baklava, fırından 42 dilim olarak çıktı.

Abone OlGoogle News
10 Eylül 2021 15:17

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’de ekranlara gelen MasterChef isimli programın eleme bölümünde öyle bir olay yaşandı ki sosyal medya yıkıldı. Baklavasını yapan bir yarışmacı ürünü fırına vermeden öncesinde tepsisinde 35 dilim baklava olduğu görüldü.

Ancak kameralara yansıyan sonraki görüntüde, aynı yarışmacı tepsisini fırından çıkardığında tepside 42 dilim baklava görülünce skandal bir iddia ortaya atıldı.

Sosyal medyada “kurgu” tartışmaları

Sosyal medya kullanıcıları fırına girerken 35 dilim olan baklavanın, fırından çıktıktan sonra 42 dilim görünmesinin ardından programla ilgili "kurgu" iddiasını ortaya attı.

 

Sosyal medyada gündem olan bu durum karşısında izleyiciler birçok yorumda bulundu. MasterChef izleyicileri, "Yarışma kurgu mu?" sorusuna cevap aramaya başladı. Şeflerin bu iddialara ve söylentilere ne diyecekleri ise merak ediliyor.

 
 
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar