BIST9.679,80%-1,37
USD32.4282%-0.01
EURO34,4681%0.00
ALTIN2.488,03%0.20
Medya

Neler oluyor: Gazetecilerden peş peşe kripto para paylaşımı!

Karar Gazetesi yazarı İbrahim Kahveci, kripto para reklamı yapan Kemal Özkiraz, Çağlar Cilara, Gökhan Özbek ve Levent Özeren’e tepki gösterdi.

Abone OlGoogle News
24 Temmuz 2021 16:28

Gazeteci Çağlar Cilara, gazeteci Gökhan Özbek, köşe yazarı Levent Özeren ve Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz’ın 20-21 Temmuz tarihlerinde attıkları kripto para tweeti dikkat çekti.

Ekonomo V Finans adlı twitter hesabı söz konusu paylaşımları derleyerek, “Uzmanlığı finansal piyasalar olmayan çok takipçili 4 ayrı kişinin, bir kripto para için attığı 4 ayrı tweet Aşağıyı işaret etmek isteyen istediği gibi yorumlasın” ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin yapmış olduğu kripto para paylaşımına sosyal medyada tepki yağarken, Karar Gazetesi yazarı İbrahim Kahveci’den de dikkat çeken bir paylaşım geldi.

“BU NEDİR? BİR YANLIŞLIK MI?”

Söz konusu paylaşımı yapan 4 gazeteciyi de etiketleyen Kahveci, “Bu nedir? Bir yanlışlık mı?” sorusunu sordu.

“ANORMAL BİR DURUM YOK”

Gökhan Özbek, Kahveci’nin sorusuna “İbrahim Bey hedef gösterir gibi ifade etmişsiniz. Saklanacak, utanılacak bir şey yok. Fon almıyoruz. Bioda yazıyor işbirliği ve reklam gelirleriyle işimizi yapıyoruz. Çalıştığım ajanstan gelen reklam olursa, yatırım tavsiyesi yapmadan yayınlarım. Burada bir anormal durum yok…” sözleriyle yanıt verdi.

“REKLAM ALMANIN NESİ YANLIŞ?”

Kemal Özkiraz ise, “Saklanacak, utanacak yada sakladigim bir durum değil. Çalıştığım ajans reklam alıyor , ben de foy aldım (hikayesi mantıklı gelen bir çok tokendan az az alıyorum) zarar da etmedim, yatırım tavsiyesi vermiyorum.  Kriptoda çok büyük riskler var o yüzden temkinli olunmalı diyorum. Ayrıca sorun ne? Token battı mi? Hayır. Birini mi dolandirdi? Hayır. Reklam almanın nesi yanlış ?” sözleriyle kendisini savundu.

HABER NİTELİĞİNDE PAYLAŞIM”

Kripto para paylaşımı yapmasına rağmen “Yarım coinim dahi yok” diyen Levent Özeren ise “Sözcü ve CnnTürk gibi ulusal medyada reklamları yayınlanıyor. Arkadaşların paylaşımlarından görerek haber niteliğinde paylaştım. Sanki yüz kızartıcı bir durummuş gibi yazmışsınız. Yarım coinim dahi yok. O piyasadan anlamam da…” ifadelerini kullandı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar