BIST9.110,77%0,34
USD32.3711%0.10
EURO35,0534%0.10
ALTIN2.325,28%0.21
Medya

Survivor 2022 All Star'da neler oluyor: Acun Ilıcalı'yı delirtecek ifşa

TV8 Survivor All Star 2022 sürgün kampı Survivor tarihinde bir ilk... Yarışmacı piskolojisini yerle bir eden, Birsen, Sercan, Gizem ve Hikmet'in gönderildiği Sürgün Adası'na kimlerin gideceği ifşa oldu... İşte ayrıntılar...

Abone OlGoogle News
19 Ocak 2022 12:42

TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star en kaotik kadrosuyla yayınlandığı ilk günden bu yana önceki Survivor'lardan çok farklı olduğunu ortaya koyuyor. Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı da bugüne kadar ekranlara getirilen en çekişmeli Survivor All Star olacağını programın ilk gününde söylemiş, seyircilere de bir sürprizi olacağını duyurmuştu. O sürpriz 'Sürgün Kampı' olarak Survivor All Star 2022 izleyicisinin karşısına çıktı ancak sosyal medyada 'sürgün kampı' için 'insafsızca' olduğu yönünde yorumlar yapıldı.

'Acun Ilıcalı'nın yeni kuralları Survivor All Star'ı Squid Game'e döndürdü' yorumu yapılıyor

TV8'in reyting rekortmeni yarışması Survivor All Star 2022  Avatar Atakan'lı, Nagihan'lı, Yasin Obuz'lu All Star'da Ünlüler ve Gönüllüler Kadrosu ile 15 Ocak'ta yayına başladı. Yarışmacılar ilk oyunlarını oynadılar. Toplanan konseyde geçmiş yıllardan farklı olarak Sürgün Kampının getirildiği açıklandı. Sosyal medyada Acun Ilıcalı'nın yeni kurallarının Survivor 2022'yi yerli Squid Game'e dönüştürdüğü konuşuluyor.

Sosyal medyada 'delirme garantili' diye adlandırılan 'sürgün kampı'na yönelik seyirci eleştirileri de dikkat çekiyor.

'Çok insafsızca' bir uygulama olduğu konuşulan sürgün kampının 'psikoloji bozucu' bir yarışma stili olduğunu söyleyerek eleştiren Survivor All Star izleyicileri programın daha ilk bölümlerden yarışmacılar için çok yıpratıcı olduğu yorumunu yaptı.

SURVİVOR SÜRGÜN KAMPI KONSEPTİ NASIL İŞLİYOR?

Survivor All Star 2022 sürgün kampı, ünlüler ve gönüllüler takımlarının kendi aralarında yaptığı oylamada ismi en çok çıkan kişiyi sürgün kampı adı verilen ıssız ve kimsenin olmadığı adaya göndermesi sistemine dayanıyor.

SÜRGÜN KAMPI NASIL İŞLİYOR? NE KADAR SÜRECEK?

Survivor All Star'ın ilk konseyinde açıklanan kararlar tüm yarışmacıları şaşırttı. Acun Ilıcalı tarafından açıklanan yeni kurallardan en önemlisi Sürgün Kampı oldu. Yeni Kurallara göre Sürgün Kampı ilk haftaya özel... Hafta boyunca toplanacak konseyde belirlenecek 4 kişi Sürgün Kampına gönderilecek. Kampa gidecek ilk isim 24 saat boyunca adada yalnız kalacak. Diğerleri de peyderpey sürgün kampının yolunu tutacak. Ve oynanan hiçbir oyunda yer almayacak.

Sosyal medyada Survivor All Star izleyenlerini Sürgün kararını çok beğendi. Yarışma boyunca sürgün kampının sürmesi gerektiğini düşünenler yorumlarda bulundu. Acun Ilıcalı 18 Ocak 2022 konsey sonrası yaptığı açıklamada Sürgün kampının sezon boyunca devam edeceğini açıkladı.

Bugüne dek Gizem, Birsen, Sercan ve Hikmet sürgün kampına gönderilen isimlerden oldu.

Sosyal medya kulislerinde ise sürgün kampına gidecek isimlerin ifşa olduğu iddiası ortaya çıktı!

Survivor 2022 All Star kritiklerinin yapıldığı sosyal medya sayfalarında 'delirme garantili' olarak lanse edilen sürgün kampı kadroları şu şekilde listelendi:

Kavga garantili üçlü: Yasin-Sude-Yağmur

Sosyal medyada yayılan televizyon kulislerine göre bir dahaki sürgün kampı "Yasin - Sude - Yağmur" üçlüsünden oluşacak! Bu grup sosyal medyada "kavga garantili" olarak adlandırılıyor.

2. grup: Mert- Sema- Evrim

3. grup: Nisa-Sercan-Barış

4. grup: Hikmet-Yağmur-Evrim

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar