BIST9.679,80%-1,37
USD32.433%0.01
EURO34,4547%-0.04
ALTIN2.490,04%0.28
Medya

Zuhal Topal'la ilgili milyon dolarlık iddia: Acarkent'te...

TV8 Yemekteyiz sunucusu Zuhal Topal'la ilgili bomba iddia... Zuhal Topal'ın Acarkent'ten 1,5 milyon dolara yeni ev aldığı ve tadilata başladığı ileri sürüldü...

Abone OlGoogle News
18 Ocak 2022 17:06

TV8'de yayınlanan Yemekteyiz programının sunucusu Zuhal Topal ile ilgili 'milyon dolarlık ev' iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü sunucunun Acarkent'te 1,5 milyar dolara tripleks bir villa aldığı ve içine tadilat yaptırma sürecinde olduğu ileri sürüldü. Uzun yıllardır farklı kanallarda sunuculuk yapan Zuhal Topal, bu iddia ile ilgili ilk kez konuştu!

Geçtiğimiz sezonlarda “Zuhal Topal ile Sofradayız” programıyla büyük başarılar yakalayan güzel sunucu, bu sene Fox’la anlaşmazlık yaşadığı için TV8’e transfer oldu! Şimdilerde Yemekteyiz programının sunuculuğunu üstlenen Zuhal Topal hakkında geçtiğimiz günlerde Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ, Zuhal Topal ve ailesinin Acarkent’te 1,5 milyon dolara tripleks villa satın almış ve şimdilerde de evin tadilatı ve dekorasyonu için çalışmalar yapmaya başlamış olduğunu iddia etmişti.

Ancak ortaya atılan bu iddia Zuhal Topal tarafından jet hızıyla yalanlandı. Ünlü sunucu 12 yıldır Acarkent’te yaşadığını ve haberin yalan olduğunu söyledi!

Mehmet Üstündağ’ın iddiası  Zuhal Topal tarafından Instagram’da hızlıca yalanlandı; “12 yıldır oturduğum siteye yeni taşınacağımı öğrenmek bir miktar güldürdü beni!” dedi.

Zuhal Topal, uzun yıllardır televizyon ekranlarında seyrettiğimiz sunuculardan biri. 2008 yılında Korhan Saygıner ile dünyaevine giren Zuhal Topal, eşinin prodüktör olduğu programlarda sunuculuk görevini üstlenerek büyük başarılara imza atıyor.

Uzun yıllardır farklı programlarla izlediğimiz güzel sunucu ilk olarak bir dönemin popüler konseptlerinden evlilik programıyla karşımıza çıkmıştı. Ancak sonrasında evlilik programlarına kurgu karıştığı iddiası gündeme gelince RTÜK tüm evlilik programlarını yasaklayarak ekrandan kaldırdı.

Evlilik programlarının bitmesinin ardından Zuhal Topal, kayınvalide ve gelinlerin birlikte yarıştığı “Sofrada” programıyla karşımıza çıkmaya başladı.

Bu konseptte puanlamayı kayınvalideler yapıyor ancak yemekleri gelinler hazırlıyordu, aynı dönem TV8’de Yemekteyiz programıyla rekabet etmeye başlayan bu yarışma, kısa süre içinde Yemekteyiz’i geçince, Yemekteyiz ilk önce yayından kaldırıldı ardından da Zuhal Topal Yemekteyiz’in yeni sunucusu oldu.

Zuhal Topal kimdir nereli: Zuhal Topal (d. 23 Eylül 1976, İstanbul), Türk program sunucusu ve dizi oyuncusudur. Tiyatro oyunculuğu başta olmak üzere, dizi, film oyunculuğu ve sunuculuk yapmaktadır. 12 senedir şarkıcı ve müzisyen Korhan Saygıner ile evlidir, Lina adında bir kız çocuğu vardır. Aslen İstanbulludur.

2003-2006 yılları arasında yayımlanan Sihirli Annem dizisindeki "Suzan" adlı karakteriyle tanınmıştır. Atv'de yayımlanan Selena adlı dizide "Fitnat Korkmaz" adında kötü bir müdireyi oynayan Zuhal Topal, bu diziden sonra Şarkı Söylemek Lazım adlı yarışmada koçu İlhan Şeşen ile yarışmış; halk ve jüri tarafından birinciliği hak etmiştir.

Metin Akpınar'ın başrolünde oynadığı Papatyam dizisinde birkaç bölümde oynamıştır. Sonrasında ise Zuhal Topal'la İzdivaç adında bir evlilik programı sunmuştur. Kanal D'de yayımlanan Geniş Aile adlı dizide Şukufe rolünde oynamıştır.

TRT 1 kanalında 91 bölüm yayınlanan Avrupa Avrupa adlı dizide oynarken bir bebek dünyaya getirmiş adını da hurma ağacı anlamına gelen "Lina" koymuştur. 2013 yılında bu dizideki "Nermin" rolüyle Antalya TV Ödülleri'nde aday gösterilmiş ve "En iyi Komedi Kadın Oyuncu Ödülü"nün sahibi olmuştur.

Son olarak 2018-2021 yılları arasında FOX'ta yayımlanan "Zuhal Topal'la Sofrada" isimli yemek yarışmasını sunmuştur.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar