BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Medya

Ezel hayranlarını heyecanlandıran gelişme! Uluç Bayraktar bombayı patlattı: Tarih verildi

Uluç Bayraktar, yıllar geçse dahi hala seyircilerin hala unutamadığı ve yönetmenliğini üstlendiği Ezel adlı dizinin yokluğunu hissettirmeyecek bir projeyi duyurdu.

Abone OlGoogle News
18 Ocak 2022 15:53

Bir dönemin izlenme rekorları kıran projesi Ezel'in yönetmenliğini üstlenen Uluç Bayraktar'dan çok konuşulacak bir sinema filmi projesi geliyor. Büyük müjde verilir verilmez izleyenlerin heyecanını zirveye çıkaran ''İyi Adamın 10 Günü'' isimli beyaz perde yapımının detayları şekillenmeye başladı.

“Ezel’in yokluğunu hissettirmeyecek”

Seneler geçse de izleri hafızalardan silinmeyecek yapımlardan biri olan Ezel'in yönetmeninden büyük ses getirecek proje geliyor. Şimdi de sinema dünyasında başarılı bir iş çıkarmayı hedefleyen Uluç Bayraktar, Ezel'in yokluğunu hissettirmeyecek bir sinema filmiyle dönüş yapıyor.

Başrolde Nejat İşler var

Sürpriz gelişme duyurulur duyurulmaz Ezel dizisi tutkunlarının merakını ikiye katlayan beyaz perde ismi ''İyi Adamın 10 Günü'' olarak belirlendi. Sadık karakterinin toplamda 10 gün boyunca sürecek macerasının gözler önüne serileceği İyi Adamın 10 Günü projesinin başrol oyuncusunun ise Nejat İşler olacağı açıklandı.

 
-Uluç Bayraktar

Dijital platformda yayınlanacak

Bir dijital platform aracılığıyla yayına gireceği ve Ocak ayında çekimlere start verileceği öğrenilen Nejat İşler'li İyi Adamın 10 Günü'nün okuma provası 25 Aralık tarihinde gerçekleşecek.

İyi Adamın 10 Günü'nün oyuncu kadrosu

Yönetmenlik koltuğunda Ezel'in başarılı yapımcısı Uluç Bayraktar'ın oturacağı İyi Adamın 10 Günü filminin oyuncu kadrosu ise şu şekilde: Barış Falay, Esra Ronabar, Nur Fettahoğlu, Şenay Gürler, Rıza Kocaoğlu, İlayda Alişan ve Hazal Filiz Küçükköse.

 
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar