BIST9.664,54%1,47
USD32.5891%0.18
EURO34,8542%0.48
ALTIN2.494,39%0.40
Medya

Survivor 2022 All Star'da kaza: Hikmet Tuğsuz diskalifiye mi oldu?

TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star yeni bölümünde Survivor Hikmet Tuğsuz kaza geçiriyor! Asıldığı parkur makarası koparak Survivor Hikmet'in kaşını yarıyor..

Abone OlGoogle News
17 Ocak 2022 13:43

TV8 Survivor 2022 All Star yeni bölümde korkunç bir kaza yaşandı. Survivor Hikmet Tuğsuz yarışmada parkurda kopan bir makaranın azizliğine uğradı ve izleyicileri şoke eden bir kaza geçirdi! Survivor Hikmet Tuğsuz asıldığı zipline parkurunda makaraya asıldı ve parkurdaki makara ipiyle beraber koparak Hikmet'in kaşını yardı. Denize düşen Survivor Hikmet suda acıyla inledi. İşte Survivor 2022 All Star'da korkutan o kazanın detayları...

Her yıl izlenme rekorları kıran Survivor All Star 2022 sezonuyla Tv8 ekranlarında izleyicisiyle buluştu. 15 Ocak Cumartesi akşamı Tv8'de başlayan Survivor 2022 All Star'da daha önce görülmemiş zorlukta parkurlar izleyiciyi ve yarışmacıları şoke ederken daha ilk oyunlardan büyük kazalar yaşanmaya başladı.

15 Ocak'ta yayınlanmaya başlayan Survivor All Star 2022 yarışmasının 3. bölümünde  parkurda kopan makara gönüllüler takımından Hikmet'in kaşına geldi.

Haftanın 3. dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya gelen yarışmacılar, parkurda makaradan suya atladı.

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı oyunda gönüllüler takımından Hikmet'in asıldığı makara koparak kaşına geldi.

Suya düşen Hikmet, bağırarak sağlık ekibinden yardım istedii.

Yaralanan Hikmet, oyuna devam etmek istese de ona müdahale eden doktor, hastaneye giderek dikiş atılması gerektiğini söyledi.

HİKMET, DOKTORU DİNLEMEDİ! TARTIŞMAYA GİRDİ

Doktor ile tartışmaya başlayan Hikmet, oyunlara katılmak istediği konusunda ısrar edince doktor da Hikmet'e kızarak "Senin oynayıp oynamayacağına ben karar veririm. Nabzını düşür" diye çıkıştı.

Doktorun Hikmet'i sakinleştirmeye çalışması işe yaramadı, Hikmet oynayamayacağı gerçeğini kabul etmek istemedi.

Survivor Hikmet Tuğsuz kimdir, nereli: Hikmet Tuğsuz 16 Kasım 1986’da Antalya’nın Akseki ilçesine bağlı Bademli kasabasında doğdu. Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan mezun oldu. İlkokul 4. sınıfta, spor ayakkabısı ödüllü bir yarışmaya katılmasıyla sporla tanıştı.

Başarılı olduğunu gören antrenörler kendisini atletizme yönlendirdi. Birçok yarışmada başarılar elde eden Hikmet, milli takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan tarafından decatlon branşına yönlendirildi. Bu branşta yıllarca geçilmedi ve şampiyon oldu. Atletizmin bir branşında dereceleri var ve hentbol, futbol, triatlon, voleybol branşlarında da takımda oynadı.

Üniversite bittikten sonra hem antrenörlük hem sporculuğa devam etti. Şu anda da Kırkpınar başpehlivanları Ali Gürbüz, Okan Acar, Ertuğrul Dağdeviren, Bayram Arslantaş gibi değerli sporculara antrenörlük yapıyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar