BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Medya

KANAL D Arka Sokaklar Rıza Baba öldü mü?

KANAL D Arka Sokaklar son bölümünde 'Rıza Baba' öldü mü sorusu sosyal medyayı salladı. Sosyal medyada Rıza Baba'yı öldürenin Mesut Komiser olduğu iddiası kafa karıştırdı... İşte detaylar...

Abone OlGoogle News
15 Ocak 2022 17:30

KANAL D Arka Sokaklar 610. bölümde 'Rıza baba' olarak bilinen 'Rıza Soylu' öldü mü? Kanal D'nin 15 yılı geçkin süredir reyting rekorları kıran fenomen dizisi Arka Sokaklar'ın Rıza Baba karakterini canlandıran Zafer Ergin'in, evinin önünde uğradığı silahlı saldırının ardından öldüğü iddiası Twitter'ı salladı. Her bölümüyle yıllardır izlenme rekorları kıran Arka Sokaklar'ın 'belkemiği' kadrosundan 'Rıza Baba'nın evinin önünde suikaste uğrayıp kurşunlanması izleyiciyi kahretti. Twitter'da TT olan 'Rıza Baba' hashtag'iyle yorum yağdı.

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar son bölümünde Zafer Ergin'in canlandırdığı Rıza Baba karakteri vuruldu! Arka Sokaklar 610. bölüm'de ünlü oyuncu Zafer Ergin'in vurulma sahnesini görüp şok olan izleyiciler Arka "Sokaklar Rıza Baba öldü mü, nasıl öldü, kim vurdu, Zafer Ergin diziden neden çıktı sorusuna" yanıt arıyor. 

'Rıza Baba'yı Mesut mu vurdu?'

Arka Sokaklar son bölümde Rıza Soylu evinin önünde kurşunlandı. Gizemli bir elin tetiğe bastığını gören seyirciler, komiser Mesut'un ortalıktan kaybolduğuna işaret ederek, sosyal medyada 'Rıza Baba'yı Mesut mu vurdu?' sorusunu tartışmaya başladı. 

'Rıza Baba'yı Mesut mu öldürdü'

 Mesut'un davasında yeni delillerin ortaya çıkması Mesut'un işini zora soktu ve delilleri gönderen kişinin kim olduğu öğrenen Mesut hışımla ortadan kayboldu. Mesut'u arayan ekip oldukça gergin iken, bir şahıs elinde silahla üç el ateş etti ve ekibin lideri Rıza Baba kanlar içerisinde yere yığıldı. Sosyal medyada dizinin sıkı izleyicileri 'Rıza Baba'yı Mesut mu öldürdü' yorumları yapıldı. Tetiği çeken gizemli el, Mesut komiserin eline benzetildi!

Arka Sokaklar 610. Bölümde Rıza Babayı vurulma olayında tüm deliller Mesut'u gösteriyor! 

Mesut'un avukatlığını yapan Başak, savcıdan Mesut'un uyuşturucu dosyası ile ilgili yeni delillerin olduğunu öğrendi. Özellikle Rıza Babanın, Mesut ile ilgili gönderdiği dosyalar Mesut'un başını hayli yakacak değerde... Başak bu gelişmeleri Mesut'a anlattı. Mesut duydukları karşısında çok öfkdi ve hışımla evden çıktı. Sonrasında Rıza Baba suikaste uğradı Bir görgü tanığı Mesut'u teşhis etti. Ekip mecburen Mesut'un peşine düştü. Savcılık da olayın peşin bırakmadı. Özellikle ekibe yollanan video Mesut'un suçluluğuna büyük delil oldu. Engin, videoyu izledikten sonra Mesut'a silah çekerek teslim olmasını istedi.

Arka Sokaklar dizisinin 14 Ocak 2022 Cuma akşamı yayınlanan 610. bölümünde Rıza Baba vuruldu. Sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen o sahne Twitter’da trendler listesinin başına yerleşti. 
 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar