BIST9.079,97%3,10
USD32.4322%0.27
EURO35,0075%-0.03
ALTIN2.325,66%0.23
Gündem

Ümraniye bu kadınları konuşuyor: Polis bakın nerede yakalandı

İstanbul Ümraniye’de telefonla arayıp kendilerini polis olarak tanıtarak, 69 yaşındaki emekli S.İ.'nin farklı tarihlerde 2 milyon lira değerinde ziynet ve parasını çaldıkları iddia edilen biri kadın 3 şüpheli yakalandı.

Abone OlGoogle News
25 Kasım 2021 12:15

Ümraniye'de polise başvuran S.İ., kendisini telefonla arayan kişilerin polis olduklarını söyleyerek para ve ziynet eşyalarını çaldığını söyledi. Karakolda ifade veren S.İ.  "Hesaplarımın terör örgütü tarafından ele geçirildiğini söylediler. Onlara inandım, bankadaki paralarımı çekip onlara verdim. Daha sonra tekrar arayarak bu kez evdeki ziynet eşyalarını istediler. Onları da verdim. Operasyon bitince para ve ziynet eşyalarımı vereceklerini söylemişlerdi. Ancak bir daha aramadılar. Dolandırıldığımı anladım." dedi.

3 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada polis şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Önceki gün yapılan operasyonda şüpheliler İbrahim C.(44), Vedat D.(39), ve eşi  Saadet K.(36)'yı gözaltına aldı.

TUTUKLANDILAR

Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüphelilerin benzer suçlardan daha önce de defalarca gözaltına alındıkları ortaya çıktı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 380 bin lira nakit para bulundu. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar