BIST9.075,37%-0,05
USD32.3813%0.11
EURO34,9798%-0.11
ALTIN2.326,16%0.25
Gündem

Yeni bir ‘Gezi’ oyunu kuruluyor! Gaza gelen tencere tavacılar sokağa çıkıp “hükümet istifa” diye bağırdı

Bugün kurda yaşanan rekor hareketlilik sonrası “tencere tavacılar” ekonomiyi bahane ederek Çankaya’da sokağa çıkıp “hükümet istifa” diye bağırdı.

Abone OlGoogle News
23 Kasım 2021 20:12

 akittv.com.tr  Haber Merkezi 

Türkiye ekonomisine yönelik operasyonel kur hareketliliği devam ediyor. Operasyonlara karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her gün yeni önlemler alınırken, dış güçlerin ekmeğine yağ sürmeye niyetlenen “tencere tavacılar” ise Çankaya’da sokağa çıkarak hükümet aleyhinde sloganlar attı.

Çapulcu tencere tavacılardan operasyona hizmet

Döviz kurlarındaki oynaklığa neden olan ekonomi operasyonlarına maruz kalan Türkiye’de Gezi’ci tayfa yine hortladı. Dolar ve euro’daki kur oynaklığını bahane eden tencere tavacılar, sokaklara çıkıp tencere tava çalarak “hükümet istifa” diyerek bağırdı.

Çankaya’nın Esat Caddesi’nde sokağa çıkan bir grup, yapılan operasyonların tetikçiliğini üstlenerek ülkede kaos çıkarmak isteyenlerin ekmeğine adeta yağ sürdü.

Muhalefet destekli “genel grev” çağrısı

Çapulcu “tencere tavacıların” istifa çağrılarıyla bezediği tetikçilik harekatı sürerken, sosyal medyada bu kez de “genel grev” çağrısı yapıldı. Türkiye İşçi Partisi başta olmak üzere muhalefetin ve Gezi’ci güruhun da destek verdiği grev çağrısıyla sosyal medyada hükümetin düşmesini hedefleyen paylaşımlara da yer verildi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar