BIST9.079,97%3,10
USD32.3341%0.13
EURO35,1270%0.16
ALTIN2.303,67%1.15
Gündem

Başkan Erdoğan'dan çok önemli açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'daki INTERPOL toplantısı için video mesaj gönderdi. Erdoğan, bazı Batılı ülkelerin ve uluslararası kuruluşların INTERPOL'e doğrudan müdahale eden adımlarını tasvip etmediklerini belirtti.

Abone OlGoogle News
23 Kasım 2021 11:22

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki Interpol toplantısı için video mesaj gönderdi. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Bazı batılı ülkelerin ve uluslararası kuruluşların doğrudan INTERPOL’e müdahale eder nitelikte çalışmalarını tasvip etmiyoruz. INTERPOL’un üye ülkelerin bakış açısına göre tavır almadan, koşulsuz bir şekilde terörle mücadeleye destek vermesi önemlidir.

(INTERPOL’den) Bilhassa FETÖ’cu firarilerle bölücü örgüt elebaşlarının ülkemize iadesi hususunda güçlü dayanışma bekliyoruz. 

90 yılı aşkın süredir INTERPOL'ün faaliyetlerine destek veriyoruz. 2 binin üzerindeki kırmızı bülten sayısıyla Türkiye ilk 10 içerisindedir. 2021 yılı içerisinde organize suçlar, uyuşturucu kaçakçılığı, dolandırıcılık, adam öldürme gibi pek çok suçta aranan 64 şahıs ülkemize iade edildi. Suçla mücadeleye destek olan INTERPOL ve ilgili ülke makamlarına teşekkür ediyorum. 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar