BIST9.048,83%2,75
USD32.3169%0.08
EURO35,0829%0.04
ALTIN2.299,71%0.97
Gündem

Mehmet Metiner, Dilipak için Erdoğan'a rica etmişti... "Üzüldüm" diyerek yeni açıklama yaptı

Mehmet Metiner sosyal medyada yaptığı “Reisimden ve partimden ricam, lütfen Abdurrahman Dilipak hakkında açılan davalar acilen geri çekilsin!” çağrısını geri çekti. Dilipak ile ilgili “Son zamanlarda Reis’e ve AK Parti’mize yönelik itibar suikastından beter bir üslupla yaptığı suçlamaları okudukça üzüldüm” dedi.

Abone OlGoogle News
23 Kasım 2021 10:31

Eski AK Parti milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner,  geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partisine çağrıda bulunarak hakkında açtıkları davaları geri çekilmelerini istediği Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak ile ilgili “Son zamanlarda Reis’e ve AK Parti’mize yönelik itibar suikastından beter bir üslupla yaptığı suçlamaları okudukça üzüldüm” dedi.

Ne olmuştu?

Metiner: Reisimden ricamdır demişti...

Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner, Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak hakkında açılan davaların çekilmesini istedi. Metiner sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Reis’imden ve partimden ricamdır: Lütfen Abdurrahman Dilipak hakkında açılan davalar acilen geri çekilsin! Dilipak her şeye rağmen bizim değerimizdir. Kendi aramızda helalleşmeyi sağlayacak ahlaka ve olgunluğa sahip olduğumuzu gösterme günüdür" ifadesini kullanmıştı...

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar