BIST9.782,92%0,68
USD32.5823%0.14
EURO35,0272%0.16
ALTIN2.456,80%0.84
Gündem

Taliban'dan skandal dizilere yasak kararı!

Muhteşem Yüzyıl, Çukur, Fatmagül’ün Suçu Ne gibi rezil dizilerin çok popüler olduğu Afganistan’da Taliban yönetiminden yeni bir karar geldi. Taliban Fazileti Sağlama ve Kötülüğü Koruma Bakanlığı, bundan sonra dine 'hakaret ettiği' ya da 'Afgan değerlerine' aykırı olduğu değerlendirilen film ve programların yasaklanacağını açıkladı.

Abone OlGoogle News
22 Kasım 2021 12:23

Muhteşem Yüzyıl, Çukur, Fatmagül’ün Suçu Ne gibi rezil dizilerin çok popüler olduğu Afganistan’da Taliban yönetiminden yeni bir karar geldi. Taliban Fazileti Sağlama ve Kötülüğü Koruma Bakanlığı, televizyon kanallarına gönderdiği talimatta, bundan sonra dine 'hakaret ettiği' ya da 'Afgan değerlerine' aykırı olduğu değerlendirilen film ve programların yasaklanacağını açıkladı. Afgan televizyon kanallarından da duyurulan kurallarda, 8 yeni madde bulunduğu belirtildi. Yasaklar arasında 'erkek vücudunun özel bölgelerini gösteren' görüntülerin de olduğu ifade edildi.

Taliban, "yabancı kültürel değerleri" öne çıkardığını söylediği yabancı filmlerin gösterilmemesi yönünde de katı kurallar benimsiyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar