BIST9.548,09%-1,36
USD32.5095%0.12
EURO34,5834%0.10
ALTIN2.491,84%0.22
Gündem

İyi Partili Durmuş Yılmaz skandallarına bir yenisini daha ekledi! “Değdi mi bu kadar insanı uykusuz bırakmaya Durmuş bey?”

İyi Partili Durmuş Yılmaz, dün sosyal medya hesabından paylaşım yaparak "Bu gece 12'den sonra Resmi Gazete’yi takip etmenizi tavsiye ediyorum" demişti... Resmi Gazete'de hiçbir şey yayınlanmayınca Yılmaz'a çok fazla sert tepki yağdı.

Abone OlGoogle News
20 Kasım 2021 11:02

İyi Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz skandallarına bir yenisini daha ekledi. Yılmaz, "Aldığım duyumlar" diyerek milyonlarca vatandaşı tedirgin etti. Gece yarısı Resmi Gazete'de önemli şeylerin yayınlanacağını iddia eden Yılmaz, gece yarısı Resmi Gazete'de bir şey yayınlanmayınca tepki çekti.

İyi Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz, Twitter hesabından bir açıklama yaparak, "Ben sizleri bugün cuma dolayısıyla bu gece 12.00’den sonra teyakkuza davet ediyorum, Resmi Gazete’yi takip etmenizi tavsiye ediyorum" dedi.

"Bu gece bir şey olabilir"

Söylediklerinin bir bilgi ve duyuma dayanmadığını, var olan belirsizliklere vurgu yaptığını belirten Yılmaz, "Bu gece bir şey olabilir, olduğu zaman da Türk lirasının üzerine nasıl daha fazla bir sıkıntının geleceğini görürsünüz" ifadelerini kullandı.

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, TBMM bütçe komisyonunda eski Merkez Bankası Başkanı ve İyi Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz'ın "Bu gece saat 00.00 da Resmi Gazeteyi takip edin, ekonomi açısından olağanüstü bir şey olacak" sözlerini aktardı. Yılmaz, bu sözlerine kendi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla açıklık getirdi.

 
 
Gergerlioğlu ilk açıklamasından sonra Durmuş Yılmaz'ın bir düzeltme yaparak, "olacak değil, olabilir" dediğini aktardı. Durmuş Yılmaz ise Twitter hesabından, "Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığım konuşma aşağıdadır. Bu bir bilgi ve duyuma dayanmıyor var olan belirsizliklere vurgu yaptım" diye konuştu.
 
 
 

“Değdi mi bu kadar insanı uykusuz bırakmaya Durmuş bey?”

Gazeteci Cüneyt Özdemir de İP’li Durmuş Yılmaz’a tepki gösterdi. Özdemir sosyal medya hesabından Yılmaz'a “Değdi mi bu kadar insanı uykusuz bırakmaya Durmuş bey?” diye yanıt verdi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar