BIST9.132,84%0,58
USD32.3889%0.14
EURO35,0454%0.08
ALTIN2.325,87%0.23
Gündem

Beşiktaş'ta çalışanlarını darbeden patronun cezası belli oldu

Beşiktaş’taki bir eğlence kulübünde ayağa kalkmadıkları için çalışanlarını darp ederken çıkan görüntüleri tepki çeken işletme sahibi Şahin Şeker’in yargılandığı davada savcı mütalaasını açıkladı...

Abone OlGoogle News
27 Ekim 2021 13:04

İstanbul Beşiktaş’ta Dorock XL isimli eğlence mekanı sahibi Şahin Şeker, 12 Nisan 2019 tarihinde çalışanlarının yanından geçerken ayağa kalkmadıkları gerekçesiyle 4 çalışanını darp etmişti. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntülerinin sosyal medyaya düşmesinin ardında gözaltına alınıp serbest bırakılan Şahin hakkında, “basit yaralama”, “tehdit” ve “hakaret” suçlarından 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

30 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

İstanbul 47. Asliye Ceza Mahkemesi’nde bugün yapılan duruşmaya müştekiler ve sanık Şahin Şeker katılmadı. Duruşmada esasa ilişkin mütalaasını açıklayan duruşma savcısı, sanık Şahin Şeker’in müştekileri yaşanan tartışmada, “Hepinizi öldürürüm. Yapacağınız işi s…m” diyerek yaraladığı anlatıldı. Mütalaada sanığın, “hakaret”, “yaralama” ve “tehdit” suçlarından 2,5 yıldan 10,5 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması talep edildi. Mütalaanın ardından sanık avukatına savunma için süre veren mahkeme duruşmayı erteledi.

“HATIRLAMIYORUM”

Sanık Şahin Şeker gözaltına alındığında savcılığa verdiği ifadede, “Zaman zaman işlerin nasıl gittiğini görmek için söz konusu mekâna gelirim. Olay günü, girişte karşılama kısmında bulunan Gaye isimli çalışan ile adını bilmediğim bir çalışan kendi aralarında konuşuyorlardı. Ben de kendilerine müşteri velinimettir, kapı açıldığı zaman ayağa kalkılır. Ben çocukluktan beri esnaflık yapıyorum. Müşterilere karşı saygılı olacaksınız, görevinizi yapacaksınız. Bir anda öfkelendim. Gaye'nin yanındaki çocuğa tokat attım. Sonrasında olanları net hatırlamıyorum. Gaye'ye vurduğum anları hatırlamıyorum. Sonrasında üst kata konser alanına çıktım. Mustafa ile karşılaştım. Yine görüntülerde Mustafa'ya da vurmuşum ancak hatırlamıyorum. Konser alanında karşıma çıkan kişiye de vurmuşum ama onu da hatırlamıyorum” demişti.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar