BIST9.797,79%0,83
USD32.5875%0.15
EURO35,0320%0.17
ALTIN2.459,28%0.95
Gündem

Yunanistan’da şiddetli deprem! Ege’den de hissedildi

Kandilli Rasathanesi ile AFAD 12 Ekim 2021 Salı günü meydana gelen son depremler ile ilgili bilgileri paylaşmayı sürdürüyor. İki kurumun aktardığı verilere göre bugün şiddetli depremler gerçekleşti. Yunanistan'da meydana gelen şiddetli deprem Antalya, İzmir, Muğla ve Denizli gibi illerden de hissedildi. Peki, en son nerede ve kaç şiddetinde deprem oldu?

Abone OlGoogle News
12 Ekim 2021 12:47

Haftanın ikinci gününde meydana gelen depremler de yine Akdeniz ve Ege Denizi’nde yoğunlaştı. Akdeniz’de Oniki Adalar Bölgesi’nde çok sayıda yaşanırken Ege Denizi’nde ise sarsıntılar Kuşadası Körfezi’nde yoğunlaştı. Bu depremlerin dışında Muğla, Denizli ve Aydın’da da hafif çaplı depremler gerçekleşti.

YUNANİSTAN'DA DEPREM OLDU, ANTALYA, İZMİR, MUĞLA VE DENİZLİ DE SALLANDI

Yunanistan'da meydana gelen 6.3 büyüklüğündeki deprem Antalya, Muğla, İzmir ve Denizli'yi de salladı. Kandilli Rasathanesi depremin merkez üssünü Akdeniz Girit Adası açıkları olarak duyururken şiddetini 6.3 olarak geçti. AFAD ise depremin merkez üssünü Yunanistan olarak geçti.

KANDİLLİ SON DEPREMLER LİSTESİ

Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan 12 Ekim 2021 Salı günü meydana gelen sarsıntıların bilgilerinin yer aldığı son depremler listesi şu şekilde…

 

AFAD SON DEPREMLER SAYFASI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın bugün yaşanan sarsıntıların şiddetlerini, merkez üslerini, saatini ve derinliğini duyurduğu son dakika depremler listesi ise şöyle…

 

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar