BIST9.716,77%-0,05
USD32.5338%-0.01
EURO34,9123%-0.17
ALTIN2.438,64%0.10
Gündem

Terörist Demirtaş'ın yalakası Nihal Yalçın’a ağzının payını veren Tamer Karadağlı’ya Devlet Bahçeli’den telefon

MHP lideri Devlet Bahçeli, Antalya Altın Portakal ödüllerinde sahneyi siyaset kürsüsüne çeviren sözde oyuncu ve HDP’nin tutuklu eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’ın azılı destekçisi Nihal Yalçın’a ağzının payını veren Tamer Karadağlı’yı telefonla arayarak tebrik etti.

Abone OlGoogle News
11 Ekim 2021 22:00

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Altın Portakal ödüllerinde yaşadığı durum nedeniyle gündemde olan sinema ve tiyatro oyuncusu Tamer Karadağlı’yı telefonla arayarak kendisine yönelik terör örgütü odakları ve siyasi uzantılarının tutumları karşısında, yanlarında olduklarını belirterek tebrik etti.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Karadağlı'yı aradığını MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Bahçeli’den Karadağlı’ya tebrik

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir'in ifadeleri şu şekilde:

Sayın Genel Başkanımız, sinema ve tiyatro oyuncusu Sn. Tamer Karadağlı'yı telefonla arayarak kendisine yönelik terör örgütü odakları ve siyasi uzantılarının tutumları karşısında yanlarında olduklarını belirtmiş ve Sn. Karadağlı'yı tebrik etmişlerdir.

“Türk Milleti'nin iftihar ettiği bir sanatçı”

Görüşmede Sayın Genel Başkanımız, Sayın Karadağlı'nın, Türk Milleti'nin iftihar ettiği bir sanatçı olduğunu ifade etmişlerdir.

Sayın Genel Başkanımız, sanat camiasında yer alarak, ülke ve millet hassasiyetinin, toplumsal huzurumuzun, milli birlik ve beraberliğimizin korunması karşısında duranlara Sn. Karadağlı'nın gösterdiği sorumlu, sağduyulu ve cesur davranışında yalnız olmadıklarını söylemişlerdir."

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar