BIST9.079,97%3,10
USD32.3654%0.07
EURO35,0234%0.02
ALTIN2.325,04%0.20
Gündem

Yetkililer velileri uyardı! Dünyayı sallayan dizi paniğe neden oldu

Dünyayı sarsan Squid Game dizisi Belçika'da paniğe neden oldu. Teneffüs saatlerinde öğrenciler diziye yer alan oyunları oynadı. Şiddetle sonuçlanan oyunları öğrenciler de aynı şekilde yapınca okullarda kargaşa çıktı. Bu yüzden bir çok öğrenci disipline gönderildi. Okul müdürlerinden ise velilere uyarı mesajı gitti.

Abone OlGoogle News
09 Ekim 2021 13:10

Son bir ayın en çok izlenen ve hakkında konuşulan dizisi olan Squid Game'nin aynısını oynayan öğrencilere disiplin cezası verildi. Belçika'da diziyi izleyen bir takım öğrenciler arkadaşlarıyla beraber ders aralarında oyunları oynadı.

Dizide kaybedenler öldürülürken, öğrenciler ise kaybeden arkadaşlarına dayak attı. Belçika'nın Valon Bölgesi'nde yaşanan bir olay ise yetkilileri endişelendirdi.

 

Okul yönetimi sosyal medya üzerinden velilerini uyardı. Uyarıda şu sözlere yer verdi:

"Değerli veliler, Squid Game adlı diziyi muhtemelen duymuşsunuzdur. Bu dizide karakterler farklı çocuk oyunları oynuyor. Kaybedenler de eleniyor, yani öldürülüyor. Dizi, şiddet içerikli sahneleri nedeniyle 18 yaş altındakilere yasak. Öğrencilerimiz, dizide yer alan 1-2-3 güneş oyununu oynuyor ve kaybeden kişiye dayak atıyor."

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar