BIST9.885,94%1,74
USD32.4719%-0.20
EURO34,8357%-0.39
ALTIN2.447,03%0.44
Gündem

Kadın hakları diye nara atan FOX TV'den büyük skandal! Rezilliklerle dolu diziden iğrenç görüntüler

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve her sezonu bin bir rezillik ve ahlaksızlıkla dolu olan Yasak Elma dizisi, 5. sezonun ilk bölümünde de şaşırtmadı. Sözde kadın hakları savunuculuğunu kimseye bırakmayan FOX, evli bir erkeğin eşini aldatması konusunu ekranlara getirmesi ile bir kez daha negatif tepkilerle boğuldu.

Abone OlGoogle News
14 Eylül 2021 12:13

Yayınladığı ahlaksız dizilerle nam salan Yahudi medya patronu Rupert Murdoch sahibi olduğu FOX TV yeni yayın dönemine de bir rezaletle başladı. Reyting için her türlü iğrençliğin yapıldığı kanalda yayınlanan ve geçtiğimiz sezonlarında birçok skandal olayın yaşandığı Yasak Elma dizisi yeni sezonun ilk bölümüyle de tepki çekti.

FOX, kendi kuyusuna kendi düştü!

Kadın hakları diye çırpınan güruhun bir numaralı kanalı FOX TV, Yasak Elma isimli dizisinin yeni yayın döneminin ilk bölümünde yine kendiyle çakıştı. Yasak Elma dizisinin 5. sezonun ilk bölümünde yine evli bir erkeğin eşini aldattığı görüntülere yer verildi. FOX'un reyting uğruna ahlaksız olayı ve rezil görüntüleri ekranlara getirmesi çok sayıda vatandaşın tepkisini çekti. Diziye sosyal medyada yüzlerce eleştiri yorumu yapıldı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar